Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΜητσοτάκης από Τήνο: «Μπορούμε να κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία -Η σκέψη...

Μητσοτάκης από Τήνο: «Μπορούμε να κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία -Η σκέψη μας σήμερα βρίσκεται στις ένοπλες δυνάμεις»

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν σήμερα κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον παρά τις δυσκολίες. Η χώρα έχει ξεπεράσει τη δεκαετή κρίση και μπορεί να ατενίζει το μέλλον με ελπίδα, που είναι συνυφασμένη με τη σημερινή ημέρα».

Ο απανταχού ελληνισμός γιορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου , όπως κάθε χρόνο τον Δεκαπενταύγουστο.

Επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων είναι, και φέτος, η Τήνος, όπου δίνει το «παρών» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη», ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε τη Λιτάνευση της Αγίας Εικόνας της Μεγαλόχαρης.

Στο καθιερωμένο μήνυμά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν σήμερα κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον παρά τις δυσκολίες. Η χώρα έχει ξεπεράσει τη δεκαετή κρίση και μπορεί να ατενίζει το μέλλον με ελπίδα, που είναι συνυφασμένη με τη σημερινή ημέρα».

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια τόνισε ότι «σήμερα η σκέψη όλων των Ελλήνων είναι στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, σε όλους αυτούς που φροντίζουν ώστε όλοι εμείς να είμαστε ασφαλείς, που δίνουν τη ζωή τους στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα».

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments