Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΜητσοτάκης για παραίτηση Κοτζιά: Αδύναμος και εκβιαζόμενος ο Τσίπρας, η φαρσοκωμωδία πρέπει...

Μητσοτάκης για παραίτηση Κοτζιά: Αδύναμος και εκβιαζόμενος ο Τσίπρας, η φαρσοκωμωδία πρέπει να τελειώσει

Αδύναμο και εκβιαζόμενο χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση του ΕΛΚ, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «Πριν από λίγες μέρες είχα περιγράψει την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ως ένα κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας».

«Οι σημερινές εξελίξεις φοβάμαι ότι με δικαίωσαν απόλυτα. Ο κ. Τσίπρας απέπεμψε σήμερα τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά. Είπε ταυτόχρονα ότι δεν θα δεχθεί καμία διγλωσσία στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών», τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης και επεσήμανε πως ο πρωθυπουργός απέπεμψε «τον άνθρωπο ο οποίος υπήρξε ο θερμότερος υποστηρικτής της συμφωνίας και ταυτόχρονα κράτησε μέσα στην κυβέρνηση τον κ. Καμμένο, ο οποίος έχεις δηλώσει ευθαρσώς ότι τη συμφωνία αυτή δεν τη θέλει, δεν την πιστεύει, δεν τη στηρίζει και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συμφωνήσει στην υπερψήφισή της».

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως αδύναμο και εκβιαζόμενο πρωθυπουργό και τόνισε πως «όσο πιο γρήγορα τελειώσει αυτή η φαρσοκωμωδία τόσο καλύτερα θα είναι για τη χώρα».

«Η Ελλάδα ειδικά σήμερα σε αυτές τις κρίσιμες γεωπολιτικές συγκυρίες χρειάζεται μια κυβέρνηση σταθερή, αποφασισμένη που θα μιλάει με μια φωνή και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Δεν την έχει σήμερα θα την αποκτήσει σύντομα μετά τις επόμενες εκλογές», καταλήγει στη δήλωσή του ο Κ. Μητσοτάκης.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments