Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΜητσοτάκης για πλειστηριασμούς: Θα εξαντλήσουμε όλες τις επιλογές για τους συνεπείς δανειολήπτες

Μητσοτάκης για πλειστηριασμούς: Θα εξαντλήσουμε όλες τις επιλογές για τους συνεπείς δανειολήπτες

Τι ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους πλειστηριασμούς

«Έχω ζητήσει από το ΥΠΟΙΚ να εξαντλήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε για τους συνεπείς δανειολήπτες σε συνεννόηση με τις τράπεζες», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στους πλειστηριασμούς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων θεμάτων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Πάτρα όπου προηγουμένως παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

Ο πρωθυπουργός, με αφορμή την υπόθεση της Ιωάννας Κολοβού μίλησε για τους πλειστηριασμούς αλλά και για τους συνεπείς δανειολήπτες για τους οποίος τόνισε ότι η πολιτεία θα εξετάσει ποιες επιλογές μπορούν να υπάρξουν για την προστασία της πρώτης κατοικίας τους.

«Επειδή υπάρχει αύξηση του κόστους δανεισμού έχω ζητήσει από το ΥΠΟΙΚ να εξαντλήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε για τους συνεπείς δανειολήπτες σε συνεννόηση με τις τράπεζες», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφορικά με τον πλειστηριασμό του σπιτιού της Ιωάννας Κολοβού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε ότι η κυβέρνηση προσφέρει πολλές δυνατότητες στους πολίτες να διασώσουν την περιουσία τους και τα περιουσιακά στοιχεία τους, τονίζοντας ωστόσο ότι «οι πλειστηριασμοί αποτελούν μια μικρή εξαίρεση».

Σχολιάζοντας την συνάντηση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρας με την συνταξιούχο δημοσιογράφο, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για υποκρισία υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά, «πόση υποκρισία χωράει σε μια φωτογραφία», ενώ ανέφερε παράλληλα ότι επί των ημερών του κ. Τσίπρα έγιναν 30.000 πλειστηριασμοί ενώ θέσπισε τις εταιρείες εξαγοράς κόκκινων δανείων.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments