Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗMητσοτάκης: Το comeback στο TikTok - "Θα είμαι εδώ να με ρωτάτε,...

Mητσοτάκης: Το comeback στο TikTok – “Θα είμαι εδώ να με ρωτάτε, να απαντώ και εσείς να με κρίνετε”

O Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο του βίντεο στο TikTok, είπε ότι ήταν “λάθος” που δεν βγήκε να μιλήσει εν μέσω πυρκαγιών και πλημμυρών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  με νέο βίντεο στο TikTok δήλωσε την επιστροφή του στη social πλατφόρμα και έδωσε το βήμα σε όλους να ρωτήσουν ότι θέλουν και εκείνος θα απαντά εκτενέστερα. Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης εξήγησε γιατί εν μέσω πλημμυρών και πυρκαγιών δεν βγήκε να μιλήσει στους πολίτες, ομολογώντας πως αυτό μπορεί να ήταν και λάθος.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Kυριάκος Μητσοτάκης στο νέο του βίντεο στο Tik Tok

«Έχουμε να τα πούμε καιρό και δεν έπρεπε. Πιστεύω ότι έπρεπε να είχα βγει και σε αυτή την πλατφόρμα να μιλήσω για τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές. Για όλα όσα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τους τελευταίους μήνες.

Δεν το έκανα γιατί όσο καιρό είμαι στο TikTok το έχω συνδέσει και με πιο χαρούμενες στιγμές. Πιστεύω ότι τελικά αυτό ήταν λάθος.

Γιατί είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει πολλά, ότι έχετε πολλές απορίες, ότι αισθανθήκατε την ανάγκη να πείτε “Καλά τι γίνεται εδώ πέρα; Τι κάνουν αυτοί; Πώς τα αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν;”.

Και ταυτόχρονα είμαι σίγουρος ότι ακούγατε πράγματα που εγώ ο ίδιος ξέρω ότι δεν ισχύουν. Και δεν ήμουν εδώ πέρα να σας απαντήσω ειλικρινά για το τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι.

Γι’ αυτό επιστρέφω και θα είμαι τακτικά εδώ και να σας λέω όσο καλύτερα μπορώ, με τα δικά μου λόγια τι ακριβώς συμβαίνει.

Και ξέρω ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να βλέπετε το βίντεο και να βγάζετε φλύκταινες. Ας κάνουμε μια προσπάθεια, αυτόν τον θυμό που έχετε να τον μετατρέψουμε τουλάχιστον σε έναν δημιουργικό διάλογο.

Να μου κάνετε ερωτήσεις, αφήστε με να απαντήσω και μετά να κρίνετε τις απαντήσεις μου και να τοποθετηθείτε εκ των υστέρων», είπε ο κ. Μητσοτάκης ολοκληρώνοντας το μήνυμά του

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments