Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΜορφωτικός Σύλλογος "Ο Καποδίστριας" : Αποτελέσματα φωτογραφικού διαγωνισμού " Ανθισμένες Αμυγδαλιές''

Μορφωτικός Σύλλογος “Ο Καποδίστριας” : Αποτελέσματα φωτογραφικού διαγωνισμού ” Ανθισμένες Αμυγδαλιές”

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ”ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ”

Ο 1ος Ελεύθερος Διαδικτυακός Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα ΄΄Ανθισμένες Αμυγδαλιές” ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο Καποδίστριας https://www.facebook.com/…/permalink/478671813639701 .
Είχαμε την χαρά να συμμετέχουν 74 φωτογράφοι με 164 φωτογραφίες. Η διάρκειά του ήταν 17 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2022 και όπως ανακοινώσαμε, η θεματολογία των διαγωνισμών θα είναι πάντα επίκαιρη, θα έχει σχέση με τα γεγονότα, τις εποχές, τον χρόνο και τον τόπο και θα γίνεται σε ”Ανύποπτο και Ύποπτο χρόνο”.
Επιλέξαμε τις 10 καλύτερες φωτογραφίες και ελπίζουμε αυτό το φωτογραφικό ταξίδι να ήταν πράγματι ΄΄Ανθισμένο”.
Το βραβείο της καλύτερης φωτογραφίας σύμφωνα με την κρίση των μελών του εργαστηρίου κέρδισε η φωτογραφία της Ingrid Bergsdottir με τίτλο ”Η αμυγδαλιά και το αγόρι…Αίγινα”.
Το βραβείο της φωτογραφίας με τις περισσότερες προτιμήσεις(like) κέρδισε η φωτογραφία του Klement Sina με 75 like, τα βραβεία είναι δύο υπέροχα λευκώματα προσφορά από το βιβλιοπωλείο Λυχνάρι στην Αίγινα https://www.facebook.com/search/top?q=%CE%BB%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%20%CE%B1%CE%AF%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1”.
Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο Καποδίστριας ξεκίνησε την άνοιξη του 2008 με την επιμέλεια του φωτογράφου Άρη Παύλου. Εκτός από μαθήματα διοργανώνει και πολλές δράσεις (εκθέσεις, cheap photo art, εξορμήσεις, σεμινάρια, …).
Μία καινούργια δράση είναι και οι ”Φωτογραφικοί Διαγωνισμοί” που θα γίνονται μόνο διαδικτυακά με ελεύθερη συμμετοχή φωτογράφων από όλη την Ελλάδα καθώς και αριθμό φωτογραφιών. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνετε μέλος της ομάδας https://www.facebook.com/groups/478633616976854/
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: