Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΝίκος Αλεξίου : Δελτίο Τύπου "Για τον... απροστάτευτο υποθαλάσσιο αγωγό"

Νίκος Αλεξίου : Δελτίο Τύπου “Για τον… απροστάτευτο υποθαλάσσιο αγωγό”

Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από το… προφητικό Δελτίο Τύπου της παράταξης “Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα”, το οποίο χαρακτηριστικά ανέφερε: “Άραγε γιατί μιλάμε για… προστασία;

Ποιους “φοβίζει” και ποιους “ενοχλεί” η παρουσία ενός… απροστάτευτου αγωγού;…”.
Λίγες μέρες πριν λοιπόν στις 20/7/2022 έγινε η τρίτη κατά σειρά απόπειρα δολιοφθοράς στον υποθαλάσσιο αγωγό της Αίγινας.
Το μείζον θέμα πήρε μεγάλη έκταση στον Αθηναϊκό  ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.
Χθες 30/7/2022 ο Κοινοτικός Σύμβουλος Αίγινας Νίκος Ευστ. Αλεξίου έδωσε συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά “Κανάλι1”, όπου τις ερωτήσεις έθεσαν ο Διευθυντής του σταθμού κ. Νίκος Παρασκευάς και ο πολύπειρος δημοσιογράφος κ. Γιάννης Κλάδης.
Να σημειωθεί ότι η παραγωγή της εκπομπής είχε ζητήσει την παρουσία του κ. Δημάρχου Αίγινας ο οποίος δεν μπόρεσε να βγει στον ραδιοφωνικό “αέρα”λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Το ίδιο δεν ήταν εφικτό για την Αντιπεριφερειάρχη κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη η οποία ταξίδευε για Κύθηρα.
Ωστόσο μεταξύ των τριών δημοσιογράφων έγινε μια πολύ γόνιμη και αποκαλυπτική συζήτηση η οποία έβαλε το… μαχαίρι στο κόκκαλο για το θέμα του υποθαλάσσιου.
Ο Νίκος Αλεξίου από την πλευρά του τόνισε, μεταξύ άλλων πως: “Είναι προφανές πως “κάποιοι” ενοχλούνται από την παρουσία του υποθαλάσσιου αγωγού” και ζήτησε να προχωρήσει η μήνυση “κατά αγνώστων” την οποία έχει προτείνει ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Πατούλης (Μια κίνηση που πρέπει να γίνει μαζί με τον Δήμαρχο Αίγινας).
Επίσης ο επικεφαλής της παράταξης “Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα” μίλησε και για την ριζική λύση των τσιμεντοστρωμάτων όσο και για την τοποθέτηση συστήματος με κάμερες υπερύθρων ακτινών (Λύση που έχει προταθεί τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας).
Τέλος ο κ. Νίκος Ευστ. Αλεξίου συνέδεσε σημειολογικά τις απόπειρες δολιοφθοράς με την άρνηση της διοίκησης να προβεί σε μείωση της τιμής του ανταποδοτικού τιμολογίου ύδρευσης.
Επίσης μίλησε για το προφητικό βιβλίο (από το 2021) του Γιώργου Θεοδωράκη με τίτλο: “Η δολοφονία του υποθαλάσσιου αγωγού”.
ΥΓ: Οι άμεσες τεχνικές και νομικές ενέργειες για προστασία του υποθαλάσσιου αγωγού είναι αίτημα όλων των Αιγινητών που χρόνια τώρα πληρώνουν ένα πανάκριβο και ακατάλληλο νερό.
Νίκος Ευστ. Αλεξίου Κοινοτ. Σύμβουλος Αίγινας, Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα”
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: