Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΝίκος Ευστ. Αλεξίου: Συντάσσομαι με τον Δήμαρχο Γιάννη Ζορμπά

Νίκος Ευστ. Αλεξίου: Συντάσσομαι με τον Δήμαρχο Γιάννη Ζορμπά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  
Αίγινα 18/8/2023
Οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 είναι προ των πυλών! Στο νησί μας, όπως και σε όλους τους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τους Τοπικούς άρχοντες για την επόμενη πενταετία.
Τηρώντας απαρέγκλιτα το Αυτοδιοικητικό μου καθήκον και το ηθικό χρέος στο νησί μας, ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ με τον Δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΡΜΠΑ, με την ευχή και προσδοκία να έχει μια επόμενη δημιουργική θητεία!
Συμμετέχω ως υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ στο Γενικό Ψηφοδέλτιο Αίγινας με την προσωπική δέσμευση η ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού μας, τα έργα υποδομής και οι τομείς Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού, Κοινωνικής πολιτικής να αποτελέσουν κάποιες από τις προτεραιότητες μας.
 Άλλωστε την διετία (Φεβρουάριος 2021 έως Φεβρουάριος 2023) με αυτό το τρίπτυχο είχα πορευτεί και δεσμευτεί  ως υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας. Για όσους και όσες λησμονούν ή τεχνιέντως παραβλέπουν το γεγονός αυτό, μπορούν κάλλιστα να ανατρέξουν στο σχετικό βίντεο (του έγκριτου aegina portal) παρουσίασης της εκδήλωσης μου, που έλαβε χώρα την 6η Νοεμβρίου 2021.  Όμως στην πολιτική όπως και στην ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Βάζοντας στην άκρη την προσωπική μου φιλοδοξία και παρακολουθώντας παράλληλα μεθοδεύσεις τοπικών πολιτικών παραγόντων που δεν επικροτώ, αποφάσισα με καθαρή συνείδηση, με διάλογο και συμφωνία με ανοιχτή ατζέντα και πάντα πάνω από το τραπέζι, να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον Δήμαρχο Γιάννη Ζορμπά.
 Ο κ. Δήμαρχος με το ήθος και την εργατικότητα που τον διακρίνει, την τετραετία που μας πέρασε δούλεψε μεθοδικά και αποτελεσματικά, βάζοντας τις βάσεις για μια επόμενη επιτυχημένη θητεία.
Από την δική μου πλευρά ως Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Κοινότητα Αίγινας και ευχαριστώντας για μια ακόμη φορά δημόσια το 23% των πολιτών της Ιστορικής Κοινότητας Αίγινας για την εμπιστοσύνη τους το 2019, αφήνω παρακαταθήκη, μεταξύ άλλων, το ΘΑΥΜΑ του πλωτού ασθενοφόρου που με την ευλογία του Αγίου μας σώζει καθημερινά ζωές. Κι όπως συνηθίζω να λέω αυτό ήταν μόνο η αρχή καθώς η ενασχόληση μας με τα κοινά έχει ως πρωταρχικό σκοπό να ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ το λαό και όχι να εξυπηρετούμε.
Οι αιρετοί που στο παρελθόν δοκιμάστηκαν καλό θα είναι λοιπόν να επανεξετάσουν την πρόθεση τους να συνεχίζουν να μας υποδεικνύουν το… δήθεν “καλό” μας.
Κλείνοντας να ευχαριστήσω  τους συνεργάτες μου, την Διευθύντρια του Πολιτικού μου γραφείου Δήμητρα Θεοδ. Κουλουβάκου που άοκνα και αδιάκοπα στέκεται δίπλα μου και πρώτα από όλους εσάς τους πολίτες της Αίγινας που καθημερινά μου σφίγγετε το χέρι στο δρόμο, δείχνοντας την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό σας.
Αυτή την εμπιστοσύνη δεσμεύομαι να την επιστρέψω με έργα και σκληρή δουλειά ως Δημοτικός σύμβουλος Αίγινας την επόμενη πενταετία, με Δήμαρχο τον Γιάννη Ζορμπά! Σας Ευχαριστώ!
Νίκος Ευστ. Αλεξίου Κοινοτ. Σύμβουλος Αίγινας, Υποψήφιος Δημοτ. Σύμβουλος Αίγινας
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments