Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΟ εχθρός του λαού...ο εχθρός του Έθνους...

Ο εχθρός του λαού…ο εχθρός του Έθνους…

Του Ευάγγελου Αποστολίδη

Ο πανικός έχει καταλάβει τη συμμορία των εθνομηδενιστών, τυχοδιωκτών  και αρνητών της Πατρίδας,  του Α. Τσίπρα που χειμάζει τη χώρα.

Το ένα εκατομμύριο των Ελλήνων, που διατράνωσε την απόφασή του για τη μη παραχώρηση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας στους σλάβους,  που είπε περήφανα το νέο ΟΧΙ στην εθνικό χλευασμό και εξευτελισμό, είναι ευθεία απειλή στα σχέδια του Αλέξη γιαπαραμονή στην εξουσία.

Ο αλαζόνας και αμετροεπής Αλέξης  αγνοεί το λαό και θα προχωρήσει μέχρι το τέλος. Και τη Μακεδονία θα δώσει, και τα Ίμια θα «καταπιεί» και με τους Αλβανούς θα συζητήσει την Τσαμουριά και λοιπές «εκκρεμότητες».

Αυτή η σέχτα απάτρηδων και εθνοπροδοτών  (των απογόνων των κατσαπλιάδων του ΔΣΕ που ήθελαν από το 1942 να παραδώσουν τη Μακεδονία  στο Στάλιν , στον Τίτο  και στους κομιτατζήδες) τολμά να  χαρακτηρίζει ένα εκατομμύριο κόσμου ακροδεξιούς και φασιστές…Αυτός είναι ο αληθινός φασισμός…

Τι κάνει λοιπόν  μια αριστεροφασιστική  κυβέρνηση όταν ο κόσμος στρέφεται εναντίον της;

–Πρώτον προσπαθεί να τον μεταπείσει (επί της ουσίας).

–Δεύτερον, προσπαθεί να του δείξει πως είναι μάταιο να αντιστέκεται…

–Τρίτον, προσπαθεί να τον διασπάσει.

–Τέταρτον, προσπαθεί να βρεί «συμμάχους» (απέναντι στο κόσμο) και να συκοφαντήσει τους αντιπαλους της (για να μη στραφεί ο κόσμος σε εκείνους).

–Πέμπτον, προσπαθεί να φοβερίσει τον κόσμο!

Όμως όσο κι αν προσπαθούν να παραποιήσουν την πραγματικότητα, η ουσία είναι ότι από χθες ξεκίνησε η αντιστροφή μέτρηση για το καθεστώς τους.

Ο λαός πλέον ξύπνησε, σηκώθηκε από τους καναπέδες και φώναξε «Κάτω τα χέρια από την Ελλάδα».

Ας μην αυταπατώνται, η χθεσινή συγκέντρωση δεν ήταν μόνο για την Μακεδονία, ήταν η οργή που ξεχείλησε για την καταστροφή που έφεραν στον τόπο.

Αυτό είναι που τους τρομάζει, γι’ αυτό και επιχειρούν με κάθε τρόπο να ευτελίσουν το συλλαλητήριο. Φοβούνται ότι μπορεί να εξελιχθεί σε τσουνάμι που θα τους πνίξει και να είστε σίγουροι πως αυτό θα γίνει…

Καγχάζω βλέποντας τον «λαοπρόβλητο ηγέτη»  να επιτίθεται από φόβο στο  λαό. Στον ίδιο λαό που αγκάλιαζε λίγο πριν. Νόμιζε ο άμυαλος  ότι έχει το μονοπώλιο… του πεζοδρομίου και ότι θα μπορεί να κοροϊδεύει εσαεί τον κόσμο. Αυταπατήθηκε και σε αυτό. Τώρα θα πληρώσει τα επίχειρα των ψεμάτων και της εξαπάτησης.

Τελικά ούτε ηγέτης είναι , ούτε έξυπνος…

Γιατί αν ήταν, δεν θα πατούσε την μπανανόφλουδα του Μακεδονικού. Βαυκαλίζονταν οι φωστήρες ότι θα πειστεί ο λαός με τις παπάτζες που τους σερβίρουν οι αποικιοκράτες – δανειστές περί ενδυνάμωσης της γεωπολιτικής ισχύος της Ελλάδας και χαλάρωσης της οικονομικής ασφυξίας με αντάλλαγμα την Μακεδονία.

Τόσο αφελείς; Αν ήθελαν πραγματικά οι ξένοι να μας βοηθήσουν θα το έκαναν χωρίς να απαιτούν να παραδώσουμε εδάφη. Είναι τόσο απλό.

Όλα έγιναν για να κρατήσουν λίγο ακόμη την καρέκλα. Έλα όμως που στη δίψα τους για την εξουσία, δεν κατανόησαν ότι τα Εθνικά Θέματα δεν είναι Μνημόνια. Μπορεί ο κόσμος να ανέχεται εδώ και 8 χρόνια την οικονομική εξαθλίωση αδιαμαρτύρητα, όμως υπομένει γιατί ευελπιστεί ότι κάποια στιγμή η κατάσταση θα στρώσει. Όταν όμως κινδυνεύει να χάσει τον χώρο που ζει, δηλαδή το μέλλον του, είναι σίγουρο ότι θα συντρίψει άπαντες.

Αυτό δεν αντελήφθησαν οι ολετήρες και την πάτησαν.

Με τους χειρισμούς τους στο Μακεδονικό και με τον τρόπο που προσέγγισαν το συλλαλητήριο αποδεικνύεται περίτρανα ότι μας κυβερνούν εθνομηδενιστές και φασίστες.

Κι όπως είπε ο Μίκης Θεοδωράκης, ο αριστερόστροφος είναι ο πιο επικίνδυνος φασισμός.

Οι κινήσεις της κυβέρνησης, ωστόσο, δείχνουν ότι θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι κατσαπλιάδες δεν προτίθενται να αλλάξουν ρότα και θα συνεχίσουν την προδοτική πολιτική τους μέχρις εσχάτων.

Το θράσος τους δεν έχει τέλος. Αναζητούν σωσίβιο οπουδήποτε. Απειλούν, συκοφαντούν, υπόσχονται. Κάνουν τα πάντα . Θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία. Γνωρίζουν ότι πλέον είναι το μόνο πράγμα που τους κάνει ισχυρούς κι αν την χάσουν τέλειωσαν. Σκιάζονται και μόνο στην ιδέα ότι κινδυνεύουν να συρθούν σε Ειδικά Δικαστήρια από την επόμενη κυβέρνηση.

Είναι ικανοί να μας οδηγήσουν ακόμη και σε εμφύλιο για να απεγκλωβιστούν από τα αδιέξοδά τους.

Με το συλλαλητήριο ο λαός τους έστειλε το μήνυμα ότι τα ψωμιά τους τέλειωσαν.

Δεν το έλαβαν. Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί. Από τους χώρους εργασίας, από τις πλατείες, από το διαδίκτυο, από εκεί που διασκεδάζουμε, από όπου μπορούμε πρέπει να κραυγάζουμε «Φτάνει πια».

Μονό έτσι θα καταφέρουμε να τους απομονώσουμε και να τους τρέψουμε σε φυγή.

 

Ενωμένοι και αποφασισμένοι, πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι με την Ελλάδα δεν παίζουν!!!

 

Αναδημοσίευση από το aeginaradar.blogspot.gr

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments