Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΟ Γιώργος Πατούλης στην Αίγινα

Ο Γιώργος Πατούλης στην Αίγινα

Από την Αίγινα ξεκίνησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής την περιοδεία του στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Ο Γ. Πατούλης παραβρέθηκε το πρωί στη Θεία Λειτουργία και στη λιτάνευση της εικόνας του Πολιούχου του νησιού Αγίου Διονυσίου, ενώ στη συνέχεια είχε επαφές με το Δήμαρχο, φορείς και κατοίκους του νησιού.

Η Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ με την παρουσία πλήθους πιστών.

Μετά τη Θεία Λειτουργία και την Λιτάνευση ο Γ. Πατούλης επισκέφθηκε το χώρο που έγινε η ορκωμοσία του Ι. Καποδίστρια και είδε από κοντά το Ιερό Ευαγγέλιο στο οποίο ορκίστηκε το 1828.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με το Δήμαρχο του νησιού Δημήτρη Μούρτζη, εκπροσώπους φορέων και με κατοίκους.

Ο Γ. Πατούλης αφού άκουσε τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί, επισήμανε ότι «τόσο η Αίγινα, όσο και όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι πανέμορφα και έχουν τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης».

Ωστόσο, όπως διαπίστωσε τα νησιά και οι κάτοικοι τους έχουν εγκαταλειφθεί από την Περιφέρεια Αττικής.

«Τα νησιά του Αργοσαρωνικού έχουν τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και μπορούν να αποτελέσουν πηγή δημιουργίας αρκεί να τους δοθούν τα κατάλληλα αναπτυξιακά και χρηματοδοτικά εργαλεία. Η Αττική έχει ανάγκη από μια αναπτυξιακή επανεκκίνηση από μία Νέα Αρχή», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Μαζί με τους πολίτες και τους φορείς θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη. Μια ανάπτυξη η οποία θα επιτρέψει στους κατοίκους και τους νέους ανθρώπους να παραμείνουν στο τόπο τους».

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments