Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΟ Μητσοτάκης τους πήρε τον… ανεμιστήρα από τα χέρια

Ο Μητσοτάκης τους πήρε τον… ανεμιστήρα από τα χέρια

Για μια ακόμη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρεμβαίνοντας άμεσα σε θέματα που δεν συνάδουν, όπως και το Μαξίμου ανέφερε σε ανακοίνωσή του, με τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας (και την ιδιότητα του βουλευτή αναφορικά με την υπόθεση Πάτση) πήρε από το χέρι του ΣΥΡΙΖΑ τον… ανεμιστήρα με τον οποίο τα στελέχη του εκτοξεύουν τη λάσπη προς πάσα κατεύθυνση.

Η παρέμβαση του πρωθυπουργού, ο κάθετος τρόπος με τον οποίο αντέδρασε, προκάλεσε αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ που επιχείρησε να εμπλέξει τόσο τον ίδιο όσο και στελέχη το έργο των οποίων αναγνωρίζεται από τους πολίτες. Συγκρινόμενο δε με αυτό της διακυβέρνησης Τσίπρα αναδεικνύει τις μεγάλες διαφορές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βάλει μπροστά μια νέα εκστρατεία λάσπης κατά της Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη, που όμως είναι και ο μόνος πολιτικός ο οποίος με τις παρεμβάσεις του βάζει τέλος σε κινήσεις, πράξεις και παραλείψεις, που διεγείρουν τα αντανακλαστικά των πολιτών έχοντας να κάνουν με θέματα ηθικής τάξεως. Σε ορισμένες περιπτώσεις δε εξετάζεται και η νομική πλευρά.
Είναι χαρακτηριστικό πως η Κουμουνδούρου δεν είχε στοχεύσει τον Ανδρέα Πάτση. Η προσπάθεια εμπλοκής του Κυριάκου Πιερρακάκη αποκαλύπτική.
Μάλιστα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι Ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης «όχι μόνο πλουτίζει από κόκκινα δάνεια που αγόρασε στο 1/15 της αξίας τους έναντι 4,3 εκατ. ευρώ, αλλά εμφανίζεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια από τον κ. Πιερρακάκη, μέσω ΕΛΤΑ, πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές».
Και αυτό γνωρίζοντας, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που το έκανε πράξη, ότι τα ΕΛΤΑ δίνουν λόγο στο υπερταμείο. Αυτό είναι που αποφασίζει μέχρι και για τη διοίκησή του, προς αυτό δήλωσε και την παραίτησή του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας με αφορμή την υπόθεση Πάτση.
Σαφής και η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ αναφορικά με το ζήτημα και την εμπλοκή Πάτση. Αυτό βέβαια δεν αρκεί στον ΣΥΡΙΖΑ που επανέρχεται και επισημαίνει ότι χωρίς την παραίτηση Πιερρακάκη η αποπομπή του βουλευτή της ΝΔ δεν έχει αξία.
Και αυτό το υποστηρίζει ένα κόμμα που δεν έχει προβεί στην παραμικρή ενέργεια για να υποστηρίξει έστω το αφήγημα περί δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: