Ολομέτωπη προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τις πρακτικές βρώμικου πολέμου που ακολουθούν τα τρολ της Κουμουνδούρου προετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Πέμπτη στην Βουλή.

Αφού συνεκτίμησε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης Λιγνάδη και όντας οργισμένος από την αήθη επίθεση που δέχεται ο ίδιος προσωπικά και η Νέα Δημοκρατία, ο πρωθυπουργός σύρει τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην αίθουσα της Ολομέλειας για να πάρει ξεκάθαρη θέση σχετικά με τον βρώμικο πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη σε πολιτικό επίπεδο και στις πλατφόρμες των social media.

O ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην απομάκρυνση της αρμόδιας υπουργού Λίνας Μενδώνη, η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων συμφερόντων λόγω της αποφασιστικότητας που έχει επιδείξει να δώσει λύσεις σε σύνθετα προβλήματα, όπως είναι το Ελληνικό, η πρόσβαση στην Ακρόπολη κα.

Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν κάνει τα χατίρια στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βλέποντας τη δημοσκοπική κατρακύλα ψάχνει απεγνωσμένα επικοινωνιακές ανάσες για να διαχειριστεί όχι μόνο την δύσκολη εσωκομματική κατάσταση, αλλά την απογοητευμένη κοινή γνώμη που του γυρίζει την πλάτη όλο και περισσότερο.

Μέσα σ’ αυτό κλίμα η έκτακτη συζήτηση στη Βουλή θα εξελιχθεί σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών για την ποιότητα της δημοκρατίας, την υπεράσπιση αξιών και αρχών που συνάδουν με μία ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα.