Για χρόνια, ζηλεύατε τα μαλλιά της. Τώρα, 25 χρόνια μετά την έναρξη της σειράς τα “Φιλαράκια”, μπορείτε να ντύνεστε σαν την Rachel Green.

Ο Ralph Lauren κυκλοφόρησε μια συλλογή εμπνευσμένη από την Rachel Green που έπαιξε η Jennifer Aniston, τον πιο κομψό χαρακτήρα της σειράς και εργαζόμενη στον οίκο μόδας του Ralph Lauren. Το όνομα της συλλογής; “The One Where They Wore Ralph Lauren.” (To μέρος που φορούσαν Ralph Lauren).

Ξεκίνησε σε συνεργασία με την Warner Bros, την Consumer Products και την Bloomingdales, το χαρακτηριστικό της συλλογής είναι ρούχα για το γραφείο που επελέγησαν από ήδη υπάρχοντα “κομμάτια” που θα μπορούσαν να βρίσκονται στη ντουλάπα της Rachel το 2019.
Η συλλογή περιλαμβάνει βελούδινα μπουφάν και μπλούζες, δερμάτινα παντελόνια,  φούστες σε σουέτ, δέρμα και καρό, τόσο σε μίνι όσο και midi μήκος.

Δεν υπάρχουν ανδρικά ρούχα: πρόκειται για καθαρό αφιέρωμα στη Rachel. Η επιλογή προέρχεται από τις γραμμές Polo και LAUREN Ralph Lauren.

” Όπως τα Φιλαράκια αποδείχτηκαν μια πολυετής αγαπημένη σειρά για τους θεατές τα τελευταία 25 χρόνια, αυτή η συλλογή αντικατοπτρίζει τα διαχρονικά στυλ και αρχέτυπα του Ralph Lauren για τη σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα”. δήλωσε ο Ralph Lauren.

Για να τροφοδοτήσουν την νοσταλγία των οπαδών, τα διαφημιστικά πλάνα της κολεξιόν τραβήχτηκαν σε πλατό που αναπαριστούν το διαμέρισμα των Monica και Rachel και το αγαπημένο καφέ της συμμορίας “Central Perk”.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η συλλογή θα εμφανιστεί στη ναυαρχίδα του Bloomingdales στη Νέα Υόρκη – όπου η Rachel πήρε την πρώτη της μεγάλη δουλειά στο χώρο της μόδας. Στη συνέχεια, η συλλογή, θα ταξιδέψει σε άλλες τοποθεσίες του Bloomingdale σε ολόκληρη τη χώρα.

Και, για όσους γνωρίζουν τα πάντα για την σειρά (ή νομίζουν ότι γνωρίζουν), το Trivial Pursuit έχει βγει με έκδοση “Φιλαράκια”. Σε περίπτωση που βοηθάει, η απάντηση στο πότε η Rachel έπιασε δουλειά στου Ralph Lauren είναι το επεισόδιο 17, season 5. Το έτος? 1999.

ΠΗΓΗ CNN