Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΟ ΣΥΡΙΖΑ στέλνει... SMS και σε μέλη της ΝΔ και βουλευτές του...

Ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει… SMS και σε μέλη της ΝΔ και βουλευτές του ΚΚΕ για να ψηφίσουν τον Τσίπρα την Κυριακή !

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αποκαλύπτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει SMS και σε κομματικά μέλη της να ψηφίσουν την Κυριακή για την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα

Η Νέα Δημοκρατία αντιμετώπισε με σκωπτικό τρόπο το γεγονός, κάνοντας δηκτικά μνεία και στην απόφαση να ψηφίσουν για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ (τον μοναδικό υποψήφιο Αλέξη Τσίπρα) και 15χρονοι.

«Δεν ξέρουμε αν εξαιρούνται οι τουρίστες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και λιγότερο άγχος. Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί», καταλήγει καυστικά η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Επειδή προφανώς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρκετά, ο κ. Τσίπρας στέλνει μαζικά μηνύματα και στα μέλη της ΝΔ να πάνε να τον ψηφίσουν την Κυριακή. Καλεί επίσης τα 15χρονα και όποιον βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια. Δεν ξέρουμε αν εξαιρούνται οι τουρίστες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και λιγότερο άγχος. Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί».

ΚΚΕ: Στέλνουν sms από τον ΣΥΡΙΖΑ και σε βουλευτές μας
Λίγο αργότερα, και το ΚΚΕ ανέφεραν ότι δέχονται μηνύματα από τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές διαδικασίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακόμη και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτές του κόμματος.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, τα μηνύματα αυτά παραπέμπουν σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση «για το πού και πώς ψηφίζουν».

Μηνύματα σε μέλη, στελέχη και βουλευτές του ΚΚΕ να ψηφίσουν Τσίπρα
Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα του 902.gr, το πόρταλ του ΚΚΕ, το οποίο αναφέρει: Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε, ούτε μας απασχολεί για το πώς ακριβώς ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει τις εσωκομματικές του εκλογές. Άλλωστε είναι διαδικασίες που τις δανείστηκε από τους «μετρ» του είδους, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ωστόσο, ο εκφυλιστικός έως γελοίος χαρακτήρας αυτών των διαδικασιών φτάνει μέχρι του σημείου να στέλνονται επανειλημμένα και ενοχλητικά μηνύματα σε κινητά μελών και στελεχών του ΚΚΕ, ακόμη και σε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτές, για να ψηφίσουν για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, παραπέμποντας μάλιστα σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση «για το πού και πώς ψηφίζουν».

Να το χαίρονται αυτό το «απαύγασμα της δημοκρατίας» και τις δήθεν «σύγχρονες διαδικασίες» που καμία σχέση δεν έχουν με την ουσιαστική και πραγματική συμμετοχή του λαού στην κοινωνική και πολιτική ζωή.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: