Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑ' ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝΟ Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος και βουλευτής ΝΔ στην...

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος και βουλευτής ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων σχολιάζει το αποτέλεσμα των εκλογών

 

 

Πειραιάς, 22 Μαΐου 2023

 

Δελτίο Τύπου

 

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και  βουλευτής ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων, Κώστας Κατσαφάδος, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, τόνισε:

“Ευχαριστώ από καρδιάς τους χιλιάδες Πειραιώτες και νησιώτες που με την ψήφο τους ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη και εμένα για άλλη μια φορά βουλευτή. Είμαι περήφανος και συγκινημένος, για το εντυπωσιακό ποσοστό που πήραμε.

Θα συνεχίσουμε με σεβασμό και υπευθυνότητα να αλλάζουμε την πατρίδα μας, να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα του τόπου. Προχωράμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την αυτοδύναμη Ελλάδα. Για την Ελλάδα της ελπίδας που θα ενώνει τους Έλληνες και θα τους κάνει πρωταγωνιστές σε έναν κόσμο που αλλάζει. Αυτό μας ζήτησαν οι πολίτες, αυτό θα κάνουμε πράξη προχωρώντας τις μεταρρυθμίσεις πιο γρήγορα. Ενισχύοντας μισθούς και συντάξεις, δημιουργώντας θέσεις εργασίας, στηρίζοντας τους νέους μας και την κοινωνία.”

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments