Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΟ Ζάεφ εξαργυρώνει για τα καλά την προδοσία της Μακεδονίας από τον...

Ο Ζάεφ εξαργυρώνει για τα καλά την προδοσία της Μακεδονίας από τον Τσίπρα

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ως πρωθυπουργού της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» ξεκίνησε όπως φαίνεται την καμπάνια για έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τους πολίτες της χώρας του ο Ζόραν Ζάεφ. Το σύνθημα που επιχειρεί να στείλει ο Ζ. Ζάεφ είναι ότι με το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα και την έγκριση της Συμφωνίας οι πολίτες της χώρας του κατοχυρώνει και προωθεί διεθνώς την «Μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα και μάλιστα erga omnes

Σε tweet, ενώ μάλιστα ο ίδιος βρισκόταν για σαββατοκύριακο στην Χαλκιδική, ανέφερε:

«Η “Μακεδονική” γλώσσα και οι πολίτες – προστατεύονται και ενισχύθηκαν, η “Μακεδονική Ταυτότητα” είναι erga omnes.

Η επίσημη γλώσσα της χώρας μας είναι “Μακεδονική” και αυτή θα είναι σαν όλες τις γλώσσες του κόσμου. Η γλώσσα μας θα χρησιμοποιείται ελεύθερα παντού, σε ΟΗΕ, ΝΑΤΟ και Ε.Ε., σε όλους τους επίσημους οργανισμούς και σε φόρουμ.

Επιλέξαμε το μέλλον με περισσότερη ελπίδα και ευημερία για όλους! Έχουμε μια ιστορική λύση, με την οποία ενισχύουμε την «Μακεδονική Ταυτότητα»!

Η συμφωνία αυτή θα επιβεβαιώσει και θα ενισχύσει τη “Μακεδονική” εθνική και πολιτιστική ταυτότητα, μια για πάντα.

Ας πούμε ΝΑΙ, για το μέλλον της Μακεδονίας»!

Πάντως ο Ζ. Ζάεφ έχει και αναφορά για την Ελλάδα, η οποία όπως λέει «γίνεται υποστηρικτής μας και θα είναι ο υποστηρικτής μας στην Ευρώπη και τον κόσμο. Η οικονομική συνεργασία θα ενταθεί, το εμπόριο θα ενταθεί. Κατασκευάζουμε φιλίες για την “Μακεδονία”!»

 

Ετικέτες: Τσίπρας, Ζάεφ, Συμφωνία Πρεσπών, Μακεδονία,προδοσία

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments