Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΌλοι μαζί για τη νίκη της Αυτοδιοίκησης

Όλοι μαζί για τη νίκη της Αυτοδιοίκησης

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, παρουσία των  Δ.Σ. ΝΟ.Δ.Ε. και ΔΗΜ.Τ.Ο. Αττικής και του υποψηφίου για την περιφέρεια, Γιώργου Πατούλη, με αντικείμενο την στήριξη στο πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και την γενικότερη στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

 

Στην συνάντηση  παρευρέθηκαν ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκη και «γαλάζιοι» αυτοδιοικητικοί, ενώ μεγάλη ήταν η προσέλευση μελών και προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. και ΔΗΜ.Τ.Ο. της Αττικής, οι οποίοι εξέφρασαν την στήριξη τους στο πρόσωπο του «εκλεκτού» της ΝΔ για την περιφέρεια και ενημέρωσαν τον υποψήφιο περιφερειάρχη σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιφέρεια ανά περιοχή, σημειώνοντας τα μέτρα που πρέπει να λάβει η νέα περιφερειακή αρχή, με επικεφαλής τον Γ. Πατούλη, μετά την νίκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης τόνισε στην ομιλία του: «Στις εκλογές αυτές οι πολίτες θα αποφασίσουν αν η Ελλάδα θα πάει μπροστά ή πίσω! Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να πάμε την Ελλάδα και τις τοπικές μας κοινωνίες μπροστά! Θα οδηγήσουμε την Περιφέρεια Αττικής από την καταστροφή στην ανάπτυξη»

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments