Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο Τσίπρας επανήλθε με τις αυταπάτες του προγράμματος «Θεσσαλονίκη» – Μοίρασε...

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο Τσίπρας επανήλθε με τις αυταπάτες του προγράμματος «Θεσσαλονίκη» – Μοίρασε παροχές

Επικριτική είναι η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τη χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στην 86η ΔΕΘ.

Στο κείμενο που κοινοποίησε υποστηρίζει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης λησμονεί την περίοδο της πρωθυπουργίας του και κάνει (το ΠΑΣΟΚ) συνοπτική αναφορά στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Δικαιοσύνη  αποδεικνύεται με πράξεις και δεν είναι ρητορικό σχήμα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις αυταπάτες του προγράμματος «Θεσσαλονίκη», επανήλθε μοιράζοντας παροχές και ξεχνώντας τα πεπραγμένα του ως Πρωθυπουργός.

Υποσχέθηκε την προστασία της πρώτης κατοικίας,  όταν με την υπογραφή της κυβέρνησης του παραδόθηκαν στα funds οι δανειολήπτες.

Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη υλοποίησε τη στρατηγική επιλογή να αυξηθεί η εξάρτηση της χώρας από το εισαγόμενο φυσικό αέριο αφήνοντάς τους πολίτες εκτεθειμένους στην ενεργειακή κρίση, και τώρα υπόσχεται εφαρμογή της εξαίρεσης των χωρών της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Αποκρύπτει όμως ότι Ισπανία και Πορτογαλία το πέτυχαν γιατί έχουν χαμηλή εξάρτηση από το φυσικό αέριο.  Οι Έλληνες πληρώνουν από το πιο ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα στην Ευρώπη με τη σφραγίδα των κυρίων Μητσοτάκη και Τσίπρα.

Αναφορικά με την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ,  οι μνήμες είναι νωπές από την υπερχρέωση της επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η χώρα πρέπει να αποκτήσει στιβαρή σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση για κοινωνική δικαιοσύνη, εθνική αξιοπρέπεια και Δημοκρατική Ανατροπή του καθεστωτισμού και της αδικίας.».

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments