Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠόλεμος Ισραήλ–Χαμάς: Τι φοβούνται ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική-Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Πόλεμος Ισραήλ–Χαμάς: Τι φοβούνται ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική-Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

«Κόκκινος συναγερμός» στις Αρχές, με τη λήψη μέτρων με προτεραιότητα τη διαφύλαξη στόχων ισραηλινών συμφερόντων στη χώρα μας

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, «δρακόντεια» είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει και συνεχίζει τα λαμβάνει το σύνολο των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας, μετά τα γεγονότα στο Ισραήλ, σε απόλυτη συνεργασία με τις αντίστοιχες υπηρεσίες ευρωπαϊκών και συμμαχικών χωρών και με απόλυτη προτεραιότητα τη διαφύλαξη στόχων ισραηλινών συμφερόντων στη χώρα μας και την αποτροπή οποιασδήποτε ανωμαλίας και αναταραχής.

Είναι χαρακτηριστικό, πως ισραηλινοί στόχοι στην Αθήνα, όπως και η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, έχουν τεθεί υπό αυστηρό κλοιό ασφαλείας.

Ειδικότερα, όσον αφορά στην πρωτεύουσα το βάρος ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατικής πέφτει σε ενδεχόμενους ισραηλινούς στόχους αλλά και σημεία συγκέντρωσης Παλαιστινίων.

Παράλληλα, ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική παρακολουθούν και συλλέγουν συνεχώς πληροφορίες για άτομα ενδιαφέροντος τόσο σε γειτονιές όσο και σε Hot Spot που κρατούνται μετανάστες από την Μέση Ανατολή και βεβαίως υπάρχει αυξημένη προσοχή στα αεροδρόμια και σε όλες τις πύλες εισόδου και τα σύνορα της χώρας, για τον ενδελεχή έλεγχο ατόμων που τυχόν θελήσουν να έρθουν αυτή την περίοδο προς την χώρα μας από τις περιοχές που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Η προτεραιότητα όλων των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας είναι η αύξηση του δικτύου πληροφοριών και η συνεχής αξιολόγησή τους και βεβαίως η διατήρηση της τάξης, της ασφάλειας για όλους και της ηρεμίας στην ελληνική επικράτεια.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments