Πολύ μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει από αργά χθες το βράδυ το πρωτοσέλιδο φωτογραφικό ντοκουμέντο των “Παραπολιτικών” που εμφανίζει τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο παρέα με τον εκδότης της “Δημοκρατίας” Γιάννη Φιλιππάκη και την δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου σε ένα “χαλαρό” δείπνο.

Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν είχε προηγηθεί η κατάθεση – φωτιά της πρώην Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράϊκου, η οποία μίλησε με ονοματεπώνυμα για πρόσωπα από τον εκδοτικό – δημοσιογραφικό κόσμο που εξυπηρετούσαν, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, τις πολιτικές επιδιώξεις του Καθεστώτος Τσίπρα που είχε ως εκτελεστικό του βραχίονα τον διαβόητο Ρασπούτιν.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πρωτοσέλιδο τίτλο των “Παραπολιτικών” υπήρχαν αναρίθμητα δείπνα των τριών, το “μενού” των οποίων περιελάμβανε – εκτός από την υπόθεση της Ράϊκου- σειρά ζητημάτων που αφορούσαν υποθέσεις μεγάλου δημοσίου συμφέροντος.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει η αποκάλυψη της εφημερίδας πως μπήκαν στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης σειρά δημοσιευμάτων της εφημερίδας “Δημοκρατίας” και του “Documento”, όχι μόνο για την υπόθεση της Novartis όπως αντιλαμβανόμαστε.

Είναι βέβαιο πως η συνέχεια αναμένεται Πολιτικά, Δικαστικά και Εκδοτικο – Δημοσιογραφικά συναρπαστική…