Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣκληρή ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων κατά δηλώσεων Πολάκη

Σκληρή ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων κατά δηλώσεων Πολάκη

Με σκληρή ανακοίνωση της, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, παρεμβαίνει στο σοβαρό ζήτημα που έχει δημιουργηθεί μετά τη τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το πλήρες ηχητικό ντοκουμέντο της οποίας αποκάλυψε το parapolitika.gr.

Οι εισαγγελείς εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους και καλούν τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης να παύσουν εφεξής να στέκονται με “παρεμβατική διάθεση απέναντι στη Δικαιοσύνη”.

Αναλυτικά η Ε. Ε. Ε αναφέρει :

“Με αφορμή πρόσφατες αναφορές Υπουργού της Κυβέρνησης για τον τρόπο λειτουργίας της Δικαιοσύνης, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζει, για μια ακόμη φορά, τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η απονομή της Δικαιοσύνης στη χώρα μας αποτελεί, διαχρονικά και υποκριτικά για το πολιτικό σύστημα, πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης.

Καλεί τους εκπροσώπους της Kυβέρνησης :

  • Να παύσουν εφεξής να στέκονται με παρεμβατική διάθεση απέναντι στη Δικαιοσύνη και τους ανεπηρέαστους από πολιτικές σκοπιμότητες λειτουργούς της για τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων τους και
  • Να σεβαστούν και να θωρακίσουν έμπρακτα τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ανεξαρτησία της που αποτελεί δικλείδα ασφαλείας του πολιτεύματος”.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments