Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΣύνθημα νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιάννη Ζορμπά

Σύνθημα νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιάννη Ζορμπά

Δυναμικό παρών έδωσε πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Αίγινα, Αποφασίζεις ξανά!» και στην παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων, δηλώνοντας έτσι τη στήριξή τους στον σημερινό Δήμαρχο Αίγινας, Γιάννη Ζορμπά.

 

Ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, παρουσίασε έναν μικρό απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής από το 2019 έως και σήμερα. “Αυτά τα τέσσερα χρόνια έγιναν έργα που άλλαξαν την εικόνα του νησιού μας. Άλλα μικρά, άλλα μεγάλα. Όλα, όμως, βελτίωσαν την καθημερινότητά μας. Δουλέψαμε, σχεδιάσαμε, διεκδικήσαμε και κάναμε σημαντικό, μετρήσιμο και κυρίως ωφέλιμο έργο για τους πολίτες. Δουλέψαμε για την Αίγινα, που κερδίζει, πλέον, το χαμένο έδαφος. Που κερδίζει όσα δικαιούται. Που γίνεται κάθε μέρα πιο εξωστρεφής, πιο σύγχρονη. Την Αίγινα, που επιτέλους πάει μπροστά! Λύσαμε ζητήματα δεκαετιών και εξασφαλίσαμε καλύτερες προοπτικές για το μέλλον του νησιού μας! Αυτή την πορεία καλούμαστε να διαφυλάξουμε στις εκλογές του Οκτωβρίου. Να συνεχίσουμε μπροστά! Να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ΜΑΖI!”, τόνισε ο κ. Ζορμπάς.

 

Επιπλέον, ο υποψήφιος δήμαρχος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις προτεραιότητες της επόμενης ημέρας, μεταξύ αυτών ανέφερε:

–           την έναρξη εργασιών του κλειστού γυμναστηρίου της Αίγινας.

–           τη δρομολόγηση του έργου δημιουργίας δικτύων αποχέτευσης.

–           την επέκταση του δικτύου ύδρευσης και τη σύνδεση όλων των απομακρυσμένων    περιοχών με τον υποθαλάσσιο αγωγό.

–           την ολική αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης.

–           την ολοκλήρωση των εργασιών δημοτικού ηλεκτροφωτισμού και του οδικού δικτύου του νησιού.

–           την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την υλοποίηση και εφαρμογή του προγράμματος Smart City.

–           την επισκευή, ανακαίνιση και ανάδειξη του Παλαιού Δημαρχείου Αίγινας.

–           την κατασκευή κυματοθραύστη στο λιμάνι της Αίγινας για την ενίσχυση της ασφάλειας των θαλάσσιων μεταφορών.

–           την ενίσχυση των δρομολογίων των ΚΤΕΛ.

–           τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Δήμου.

–           τον σχεδιασμό αναπλάσεων για κάθε κοινότητα.

–           την κατάρτιση ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

–           την κατασκευή περιφερειακής οδού.

–           τη δημιουργία επιπλέον μαρίνων & νέων σύγχρονων θέσεων ελλιμενισμού σκαφών.

 

Μάλιστα, ο κ. Ζορμπάς έθεσε κατά την τοποθέτησή του και το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών. “Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου”, ανέφερε χαρακτηριστικά, “θα κληθούμε όλοι μας να αποφασίσουμε, ξανά, αν θέλουμε την Αίγινα της δημιουργίας και της προοπτικής ή την Αίγινα μιας άλλης, παρελθοντικής εποχής”.

Κλείνοντας, ο κ. Ζορμπάς κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν για άλλη μια φορά το πρόγραμμα του συνδυασμού του, τονίζοντας ότι:

“Αυτά τα χρόνια αποδείξαμε ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή που θέλουμε να συμβεί στον Δήμο μας. Σήμερα, σας ζητάμε καθαρή εντολή για να αλλάξουμε μαζί την Αίγινα ακόμα περισσότερο. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε ένα σαφές όραμα για το νησί μας, ένα όραμα που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε, ένα όραμα για το οποίο θέσαμε τις βάσεις αυτήν την τετραετία, ένα όραμα που σας ζητάμε να ολοκληρώσουμε μαζί!”.

 

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments