Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΤουρκικά ΜΜΕ: «Ικανοποιημένα» από την επίθεση ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη

Τουρκικά ΜΜΕ: «Ικανοποιημένα» από την επίθεση ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη

Σε τουρκικές ιστοσελίδες αλλά και στην τουρκική τηλεόραση, έγιναν ακόμη και ονομαστικές αναφορές σε Έλληνες ευρωβουλευτές.

«Τρίβουν» τα χέρια τους από ικανοποίηση τα τουρκικά ΜΜΕ, για την αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με Έλληνες(;) ευρωβουλευτές, κατά την ομιλία του την Τρίτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σε τουρκικές ιστοσελίδες αλλά και στην τουρκική τηλεόραση, έγιναν ακόμη και ονομαστικές αναφορές σε Έλληνες ευρωβουλευτές.

«Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι Έλληνες ευρωβουλευτές είπαν στον Μητσοτάκη πως λέει ψέματα και ο Δημήτρης Παπαδημούλης -ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε τον Μητσοτάκη πως δίνει μια ‘’ροζ’’ εικόνα για την οικονομία της Ελλάδας. Κατηγόρησε επίσης τις πολιτικές τους και δήλωσε πως ο Μητσοτάκης λέει ψέματα. Ένας άλλος Έλληνας ευρωβουλευτής κατηγόρησε την Ελλάδα για απώθηση των προσφύγων. Ο Μητσοτάκης όταν ξαναπήρε τον λόγο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες».

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης μετά την αρχική ομιλία Μητσοτάκη στο ευρωκοινοβούλιο, τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για «προβοκάτσια» κατά της Άγκυρας.

Ενδεικτικά:

Sabah: Αυτή τη φορά ο Μητσοτάκης στο ευρωκοινοβούλιο στόχευσε την Τουρκία. Η Ελλάδα συνεχίζει τις προβοκάτσιες.

Sozcu: Ο Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στόχευσε την Τουρκία.

Πάντως προκαλεί εντύπωση στα πολιτικά “πηγαδάκια” η περίεργη συνταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με την Τουρκία !!!
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments