Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΤσίπρας - Χανιά: Στέλεχος και υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ ο «αγανακτισμένος» καταστηματάρχης

Τσίπρας – Χανιά: Στέλεχος και υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ ο «αγανακτισμένος» καταστηματάρχης

Για σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ.Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του, κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία

«Ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ.Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πρωτοστατεί μάλιστα στην οργάνωση της περιοδείας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε χθές περιοδεία στα Χανιά, όπου κατά τον περίπατό του στην αγορά της πόλης έπεσε πάνω σε έναν εξοργισμένο, με της πολιτικές λιτότητας της Νέας Δημοκρατίας, έμπορο. Εντούτοις, όπως αποκάλυψαν αργότερα διάφορα μέσα ενημέρωσης ο εξοργισμένος έμπορος δεν ήταν κάποιος άσχετος πολίτης αλλά πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μάλιστα έχει υπάρξει υποψήφιος δήμαρχος Φαλήρου με την παράταξη του Αλέξη Τσίπρα.

Το γεγονός δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στην «κακή σκηνοθεσία Τσίπρα, με πρωταγωνιστή τον ίδιο».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ.Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πρωτοστατεί μάλιστα στην οργάνωση της περιοδείας. Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ.Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ.Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; «Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο»!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: