Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΒορίδης: Εξετάζονται ειδικές ρυθμίσεις για εμπρησμούς από αμέλεια - Δεν τίθεται θέμα...

Βορίδης: Εξετάζονται ειδικές ρυθμίσεις για εμπρησμούς από αμέλεια – Δεν τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων στις νέες ταυτότητες

Ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε στα μέτρα που αναμένεται να λάβει η κυβέρνηση για την αυστηροποίηση των ποινών που επιβάλλονται σε εμπρηστές

Στον ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης

Ειδικότερα, ο ίδιος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Επεσήμανε ότι με την αλλαγή του εκλογικού νόμου, εκλέγεται δήμαρχος με ποσοστό 43% από τον πρώτο γύρο, γεγονός που θα απλοποιήσει σημαντικά τις διαδικασίες και θα αποφευχθούν φαινόμενα του παρελθόντος με επαναληπτικές εκλογές σε πολλές περιοχές.

Ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε επίσης στα μέτρα που αναμένεται να λάβει η κυβέρνηση για την αυστηροποίηση των ποινών που επιβάλλονται σε εμπρηστές. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βορίδης δήλωσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν ειδικές ρυθμίσεις για εμπρησμούς από αμέλεια.

Αναφερόμενος στις νέες ταυτότητες, ο κ. Βορίδης ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται ζήτημα προσωπικών δεδομένων, τονίζοντας ότι η έκδοση των νέων ταυτοτήτων αφορά και την ασφάλεια των πολιτών, καθώς δεν πλαστογραφούνται και δεν αντιγράφονται.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments