Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΒουλή: Η ομιλία Μητσοτάκη για την κύρωση της ελληνοαμερικανικής αμυντικής συμφωνίας -...

Βουλή: Η ομιλία Μητσοτάκη για την κύρωση της ελληνοαμερικανικής αμυντικής συμφωνίας – Δείτε ζωντανά

Ομιλίες και από τους πολιτικούς αρχηγούς.

Με τους εισηγητές των κομμάτων άνοιξε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για την «Κύρωση του Δεύτερου Πρωτοκόλλου Τροποποίησης της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας, μεταξύ των κυβερνήσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».

Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των κομμάτων, κατά τη συζήτηση της στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της βουλής υπέρ της κύρωσης τάχθηκαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα της Αντιπολίτευση δήλωσαν ότι την καταψήφισαν.

Δείτε ζωντανά από τη Βουλή τις ομιλίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των πολιτικών αρχηγών (του Μ. Κατρίνη εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) στη συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας που διεξάγεται από το πρωί για την Κύρωση του Δεύτερου Πρωτοκόλλου Τροποποίησης Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας – Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ομιλία στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την υπογραφή της αμυντικής συμφωνίας της Ελλάδας με τις ΗΠΑ πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: