Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗ«Ξεσπάθωσε» η Ζανέτ Τσίπρα για την Αχτσιόγλου: Να ανατρέψουμε το μύθο του...

«Ξεσπάθωσε» η Ζανέτ Τσίπρα για την Αχτσιόγλου: Να ανατρέψουμε το μύθο του Αισώπου για τον λαγό και τη χελώνα

«Δεν είμαστε ηλίθιοι» έγραψε με φόντο τις εσωκομματικές διαδικασίες –  «Αυτά τα λίγο έτσι και λίγο γιουβέτσι, δεν βοηθάμε», απάντησε σε ερώτηση για το «έιμαστε με τους πολλούς» της υποψήφιας για την ηγεσία

Με… φόρα μπήκε στις εσωκομματικές διαδικασίες διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ η Ζανέτ Τσίπρα, στέλεχος του κόμματος και αδελφή του παραιτηθέντος Αλέξη Τσίπρα.

Με αναρτήσεις της στα social media, η Ζανέτ Τσίπρα δήλωσε μεν ότι δεν πρόκειται να πάρει θέση δημόσια υπέρ οποιουδήποτε επίδοξου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο άφησε έμμεσες αιχμές.

«Να ανατρέψουμε τον μύθο του Αισώπου με τον λαγό και τη χελώνα, δεν είμαστε ηλίθιοι», αναφέρει σε μία ανάρτησή της.

Σε επόμενη ανάρτηση, η Ζανέτ Τσίπρα έκανε μια αναφορά που μπορεί να ερμηνευθεί και ως κριτική στην Έφη Αχτσιόγλου.

Στην πρώτη ανάρτησή της, η Ζανέτ Τσίπρα αναφέρει: «Εγώ δεν θα πάρω θέση υπέρ καμμίας και κανενός (φανερά) όμως λέω… όμως… ο μύθος του Αίσωπου για τον λαγό και την χελώνα…γράφτηκε πχ…γύρω στα 500 πχ και 2023 μας κάνουν 2.523 χρόνια… εεεε λοιπόν μήπως να τον ανατρέψουμε…ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ… Έλεος πια…».

Στη συνέχεια δηλώνει ότι «θα είμαι παντού, γιατί απλά εγώ είμαι ανιδιοτελώς στην αριστερά παιδιόθεν» και ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους: «Να τα βάλουμε κάτω λοιπόν. Αλλά όλα μα όλα».

Αμέσως μετά η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα έσπευσε να στηλιτεύσει -απαντώντας σε σχόλιο χρήστη- το «είμαστε με τους πολλούς», που ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της. «Θέλει, πρέπει (άποψη εκφράζω και ίσως να κάνω λάθος) καθαρές θέσεις… και με τις καθαρές θέσεις ο καθένας μας να αποφασίσει… Αυτά τα λίγο έτσι και λίγο γιουβέτσι… δεν βοηθάμε… αυτό και μόνο…».

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments