Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΥπέρ πίστεως και πατρίδος…

Υπέρ πίστεως και πατρίδος…

Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε μέσω twitter ο Υπ.Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τον ήρωα για όλους εμάς, οικογενειάρχη, πατέρα και σύζυγο, μα πάνω απόλα Έλληνα Σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο…

Εκεί έχουμε φτάσει πλέον, αυτοί που πολεμούν και πασχίζουν για την πατρίδα και όλους εμάς να φεύγουν άδικα και η κυβέρνηση να μην παίρνει καμία ευθύνη και να τους αποχαιρετά με μία ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης…

Τα αίτια του δυστυχήματος σύμφωνα με ειδικούς είναι η παραίσθηση που δημιουργείται σε έναν πιλότο… Πρόκειται, για τον λεγόμενο «χωρικό αποπροσανατολισμό», μια «παραίσθηση» όπου ο πιλότος έχει λανθασμένη γνώμη για το που βρίσκεται το αεροσκάφος. Κάποιοι νομίζουν ότι βρίσκονται ψηλά αλλά είναι σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα ή τη στεριά. Όπως λένε έμπειροι πιλότοι, στην «παραίσθηση» ο πιλότος δεν εμπιστεύεται τα όργανα του αεροσκάφους αλλά μόνο την κρίση του. «Μπορεί να πηγαίνει οριζόντια, τα όργανα να δείχνουν την πορεία του, αλλά ο ίδιος να προσπαθεί να διορθώσει αυτό που δείχνουν τα όργανα, δηλαδή το σωστό», τονίσε το πρωί στον Σκάι ο αντιπτέραρχος κ. Αγγελίδης ο οποίος είπε ότι και ο ίδιος έχει πάθει «παραίσθηση» όπου ο πιλότος είναι σε μεγάλη ένταση, ιδρώνει και χάνει τον έλεγχο.

Όπως και να έχει οι Τούρκοι δεν ευθύνονται για καμία ρίψη του Μιράζ 2000-5… Απλά για άλλη μια φορά πάνω από το Αιγαίο τα ελληνικά γεράκια με επιτυχία αναχαίτισαν αεροσκάφη των γειτόνων, με πείσμα, αφοσίωση, μαχητικότητα και ελληνική ψυχή!!! Η επιστροφή όμως για έναν από τους ήρωες της σύγχρονης ιστορίας μας τελείωσε πρόωρα… Η σωρός του βρέθηκε σήμερα το πρωί ανοιχτά της Σκύρου από αλιευτικό σκάφος.

Το σίγουρο είναι πως για πάντα θα μείνει στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σαν ήρωας, όπως και όλοι όσοι έχουν χάσει τη ζωή τους για τη σημαία!!! Το να κάθεσαι σε ένα γραφείο και να ανακοινώνεις μέσω tweet το θάνατο ενός ανθρώπου που έδωσε τα πάντα μαζί με τους συναδέλφους του για όλους εμάς, είναι το λιγότερο μη παντελονάτο!!!

 

 

Θωμάς Βρατσίστας

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments