Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση ενός βρώμικου σχεδίου υγειονομικής, οικονομικής και πολιτικής αποσταθεροποίησης.

Με τη βοήθεια ισχυρών κύκλων της διαπλοκής, οι οποίοι επιδιώκουν το πριόνισμα της κυβέρνησης για να μπορούν να αρπάξουν εκβιαστικά το μεγαλύτερο μέρος από τα 32 δισεκατομμύρια ευρώ που θα εισρεύσουν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί στην υπονόμευση της ίδιας της χώρας, αδιαφορώντας για τις συνέπειες αυτής της καταστροφικής στρατηγικής.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται η επιχείρηση διαρκούς υπονόμευσης του lockdown με την οργάνωση εκατοντάδων ανοιχτών συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων, οι οποίες αυξάνουν δραματικά τα κρούσματα κορωνοϊού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ουσία βάζει μια υγειονομική βόμβα για να ακυρώσει την απόδοση των περιοριστικών μέτρων, να προκαλεί έμφραγμα στο Ε.Σ.Υ. και να χρεώσει στην κυβέρνηση μια αποτυχία στη διαχείριση της εφιαλτικής πανδημίας.

Τις τελευταίες σαράντα ημέρες στην Αθήνα έγιναν πάνω 120 διαδηλώσεις κυρίως με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ!

Άλλωστε ο ίδιος ο Α. Τσίπρας δήλωσε σε συνέντευξή του ότι αναλαμβάνει την ευθύνη.

Ένα νέο ρεκόρ που γυρίζει το ρολόι της χώρας 15 χρόνια πίσω, όταν η πρωτεύουσα ήταν τόπος μαρτυρίου για τους πολίτες και τους καταστηματάρχες του κέντρου από τις πολυάριθμες πορείες, συγκεντρώσεις, ταραχές με βίαια επεισόδια και το ανηλεές κάψιμο της Αθήνας.

Τα κόμματα της Αριστεράς προκαλούν συνειδητά ζημιά στα συμφέροντα της χώρας, αδιαφορώντας για τις τρομαχτικές συνέπειες που αφήνουν πίσω τους με την ανεύθυνη και επικίνδυνη αντιπολιτευτική τακτική τους.

Την ώρα που η χώρα παραμένει «κλειδωμένη» για περισσότερο από τέσσερεις μήνες, με τα αλλεπάλληλα lockdown και που οι πολίτες βρίσκονται στα όριά τους, τρέμει ακόμη και στην ιδέα η χώρα να κερδίσει το στοίχημα και να παραμείνει όρθια.