Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΥπουργείο Εθνικής Αμύνης : Ανακοίνωση ματαίωσης διαγωνισμού για τα Οχυρά στην...

Υπουργείο Εθνικής Αμύνης : Ανακοίνωση ματαίωσης διαγωνισμού για τα Οχυρά στην Πέρδικα

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης αναφέρει τη “Ματαίωση, του ανοιχτού δημόσιου ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού υπ’ αριθ: 22/2023 που αφορά την εκμίσθωση του ακινήτου “Πέρδικα”, στη νήσο Αίγινα, της Περιφέρειας Αττικής, ιδιοκτησίας Ταμείου Εθνικού Στόλου Τ.Ε.Σ.”. 


Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας / Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΕΘΑ/ΥΠΑΑΠΕΔ) ανακοινώνει τη ματαίωση του δημόσιου ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του ακινήτου «Πέρδικα», στη νήσο Αίγινα της περιφέρειας Αττικής, ιδιοκτησίας Ταμείου Εθνικού Στόλου (Τ.Ε.Σ.) (πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», ΑΔΑ: Ψ1ΝΖ6-Ξ24). Η διενέργεια του διαγωνισμού ήταν προγραμματισμένη για την 10 Νοεμβρίου 23 μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΥΠΕΘΑ/ΥΠΑΑΠΕΔ. Η ματαίωση του διαγωνισμού θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή και στη διαδικτυακή πύλη”.

Στην ιστοσελίδα της ΥΠΑΑΠΕΔ αναρτήθηκε σήμερα η ανακοίνωση ματαίωσης του δημόσιου ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης του ακινήτου στην τοποθεσία Πέρδικα, στην Αίγινα. Δείτε εδώ την ανακοίνωση .

Να αναφέρουμε ότι στις 3 Νοεμβρίου 2023, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας είχε έρθει σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Αίγινας Γιάννη Ζορμπά, ενημερώνοντάς τον για την απόφαση του Συμβούλιο Άμυνας (Σ.ΑΜ.) να προχωρήσει στη ματαίωση της διαδικασίας του διαγωνισμού για τα Οχυρά στην Πέρδικα.
Ενώ κατά την 1η Νοεμβρίου 2023 είχε προηγηθεί συνάντηση του Δημάρχου Αίγινας Γιάννη Ζορμπά ,ε τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Νίκο Δένδια, σχετικά με το ζήτημα των Οχυρών της Πέρδικας.
Στη συνάντηση παρευρισκόταν και ο δημοσιογράφος, διευθυντής της Εφημερίδας «Εστία»,  Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος ως Πρόεδρος της Επιτροπής 2021, είχε προσκαλέσει τον Υπουργό Ν. Δένδια σε εκδήλωση στο Κυβερνείο και με αίτημα του οποίου επιταχύνθηκε η συνάντηση του Δημάρχου με τον Υπουργό Άμυνας.  Ο Υπουργός είχε ενημερώσει τον Δήμαρχο ότι θα λάβει σοβαρά υπόψη του την έκφραση και την αγωνία της αιγινήτικης κοινωνίας, όπως αυτή αποτυπώθηκε στις αποφάσεις και σε ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments