Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΖωή Κωνσταντοπούλου: Η Χρυσή Αυγή αποδείχθηκε χρυσός σύμμαχος για το σύστημα Τσίπρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η Χρυσή Αυγή αποδείχθηκε χρυσός σύμμαχος για το σύστημα Τσίπρα

Η πρώην βασική συνεργάτις του Αλέξη Τσίπρα και πρώην πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε «μεγάλη προδοσία» τη συμφωνία για τη «Βόρεια Μακεδονία»

Ως «μεγάλη προδοσία» χαρακτηρίζει την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για την ονομασία της ΠΓΔΜ η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ για τα γεγονότα με την Χρυσή Αυγή υποστηρίζει πως «η Χρυσή Αυγή αποδείχθηκε χρυσός σύμμαχος για το σύστημα Τσίπρα, που με τη σειρά του τους στηρίζει. Γιατί από την σκηνοθετημένη αντιπαλότητα, αποκτούν υπόσταση και οι δύο, μέσω του αντιπάλου».

«Την ώρα μιας ακόμη μεγάλης προδοσίας, σε βάρος της χώρας και της ιστορίας, που διεξάγεται μπροστά στα μάτια του εμβρόντητου ελληνικού λαού, εκείνοι που διέπραξαν την μεγαλύτερη -μέχρι τότε- προδοσία, τον Ιούλιο του 2015 και ξεπούλησαν το ΟΧΙ του λαού κι ολόκληρη τη χώρα, φωνάζουν σήμερα «πιάστε τον προδότη», τονίζει χαρακτηριστικά η πρώην πρόεδρος της Βουλής σε ανάρτησή της στο facebook και συνεχίζει: «Εκείνοι που κυβερνούν κατ’ εντολή σε μια καταλυμένη δημοκρατία κι έχουν παραδώσει τα κλειδιά της Βουλής και της χώρας στους δανειστές, εκείνοι που νομοθετούν κατά παραγγελία και μετά από έγκριση, φωνάζουν «Εσχάτη προδοσία» για το παραλήρημα του Χρυσαυγίτη βουλευτή.

Και η Δικαιοσύνη, που παίρνει πια εντολές κι αυτή από τους δανειστές για να αθωώνει τους υπαλλήλους τους, εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για την εσχάτη προδοσία της εμπρηστικής κοινοβουλευτικής ομιλίας. Δοσμένης ή αυθόρμητης, δεν έχει σημασία.

Σημασία έχει ότι το περιστατικό εξυπηρέτησε την Κυβέρνηση. Για άλλη μια φορά. Της έδωσε το άλλοθι, στην κρίσιμη στιγμή, να παριστάνει τον θεματοφύλακα της Δημοκρατίας. Η Κυβέρνηση των δανειστών που παρέδωσε τη Δημοκρατία και σήμερα παραδίδει και τη Μακεδονία.

Κι έτσι την ώρα της μεγάλης προδοσίας, οι πολίτες παρακολουθούσαν την είδηση του ανθρωποκυνηγητού στην εθνική οδό. Η Χρυσή Αυγή αποδείχθηκε χρυσός σύμμαχος για το σύστημα Τσίπρα, που με τη σειρά του τους στηρίζει. Γιατί από την σκηνοθετημένη αντιπαλότητα, αποκτούν υπόσταση και οι δύο, μέσω του αντιπάλου.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να αντιδράσει σύσσωμος στην προδοσία. Η συμφωνία που υπογράφηκε σήμερα δεν είναι συμφωνία των λαών. Είναι παραγγελία των δανειστών και των ΝΑΤΟικών. Θα οδηγήσει σε επίταση και εμβάθυνση της υποτέλειας. Και θα κάνει τη χώρα μας και τη γείτονα, άβουλα προτεκτοράτα των νέων αποικιοκρατών.

Αυτό δεν θα το αποτρέψουν ούτε οι παραδομένοι ούτε οι φασίστες. Θα το αποτρέψουν μόνο οι πολίτες, που αγαπούν την πατρίδα τους. Αν ενωθούν και σηκωθούν στα πόδια τους.

Τώρα! παρά την αηδία και τη θλίψη που προκαλεί η κατάντια του πολιτικού συστήματος. Παρά την αποστροφή που προκαλεί η χυδαιότητα των κυβερνώντων. Παρά την κούραση, την εξουθένωση, την εξαθλίωση.

Με το βλέμμα στο μέλλον

Και την ψυχή ανοιχτή

Για αυτά που πράγματι αξίζουμε

Και όχι για αυτά που άλλοι ετοίμασαν για εμάς

Η Θεσσαλονίκη, η Καβάλα, η Χαλκιδική, οι Σέρρες, η Κοζάνη και η Φλώρινα, δεν είναι από χθες Νότια Μακεδονία. Ούτε οι γείτονές μας μιλούν Μακεδονικά, επειδή το υπέγραψε ο κ. Τσίπρας.

Εγώ συνεχίζω να παλεύω για τους πολίτες. Και θα είμαι εκεί την ώρα κάθε μάχης

Αλέξη, όσο μεγάλα και αν είναι τα ανταλλάγματα για αυτά που σου δίνουν να υπογράφεις, η ντροπή που θα σε συνοδεύει θα είναι μεγαλύτερη. Και η τιμωρία σου, από τον λαό και την ιστορία, ακόμη πιο μεγάλη».

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments