Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΝίκος Αλεξίου : Περί των Αυτοδιοικητικών Εξελίξεων 

Νίκος Αλεξίου : Περί των Αυτοδιοικητικών Εξελίξεων 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 Αίγινα 11/01/2023

 Θέμα: Αυτοδιοικητικές Εξελίξεις 

Με ιδιαίτερη προσοχή και ανησυχία παρακολουθούμε τις Αυτοδιοικητικές  Εξελίξεις στο Ιστορικό μας νησί.

Από τη μια η κεντρική κρατική διοίκηση απαξιώνει τις Δημοτικές Κοινότητες, (Ένας Θεσμός που υπηρετώ τα τελευταία 4 χρόνια ως Κοιν. Σύμβουλος, Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στην Κοινότητα Αίγινας), στερώντας τους την ξεχωριστή Κάλπη του 2019.

Οι Κοινότητες λοιπόν ανά την Επικράτεια ρίχνονται στον Αυτοδιοικητικό Καιάδα και εντάσσονται εκ νέου στα ψηφοδέλτια των υποψηφίων Δημάρχων.

Από την άλλη, όπως τόνισα σε πρόσφατη συνέντευξη μου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά: “Στις δυο υποψηφιότητες των συνδυασμών του κ. Δημάρχου Αίγινας και της κας Αλεξίου (συνεπίθετης και συγγενούς μου), υπάρχουν πράγματα που τους ενώνουν , που τα γνωρίζουν μόνο αυτοί και τα επιτελεία τους, αυτά ενώνουν και τις ΔΥΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ”.

Επειδή λοιπόν δεν μασάω τα λόγια μου : “Υπάρχει μια προσπάθεια κάποιων να επιβάλουν έναν “μπροστινό”, εν προκειμένω μια “μπροστινή” και να καθαγιάσουν στην Αυτοδιοικητική Κολυμβήθρα του Σιλωάμ όλες τις αστοχίες και απραξία του παρελθόντος. Ρίχνω λοιπόν “το γάντι” στους πρώην Δημάρχους κ.κ. Δημ. Μούρτζη-Παναγ. Κουκούλη και σε όποιον άλλο αυτοδιοικητικό από τα παλιά να με διαψεύσει και να ηγηθεί αυτός της κούρσας…”.

Εμείς σαν παράταξη “Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα” μένουμε σταθεροί στις αρχές και τις αξίες μας και δεν κάνουμε πίσω ούτε σε μια τελεία από την ιδρυτική μας διακήρυξη που ξεκάθαρα αναφέρει: “Διαρκείς επαφές και συζητήσεις με το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων του νησιού με στόχο τον γόνιμο διάλογο και την ανάπτυξη της Αίγινας’.

Προσερχόμεθα δε σε αυτή την διαδικασία με καθαρά Αυτοδιοικητικά χέρια και με διαδικασίες: Πάνω από το τραπέζι.

Δηλώσαμε πρώτοι την υποψηφιότητα μας σε επίσημη εκδήλωση την 6η Νοεμβρίου 2021, υπενθυμίζοντας σε όλους την έλευση του Πλωτού Ασθενοφόρου, τις ζωές που σώζει καθημερινά και τον ρόλο του επικεφαλής της παράταξης μας στην Θεάρεστη αυτή εξέλιξη για την υγεία και ασφάλεια των κατοίκων του νησιού.

Επίσης θα υπενθυμίσουμε σε όλους το έργο μας ως αντιπολίτευση στην Κοινότητα Αίγινας όπου τιμήσαμε στο έπακρο την εμπιστοσύνη του 23% των πολιτών της Κοινότητας, της Ιστορικότερης Κοινότητας της Ελλάδας καθώς από την Μητρόπολη της Αίγινας Πρώτης Πρωτεύουσας και την ορκωμοσία του Ι. Καποδίστρια ξεκίνησαν όλα…

ΥΓ: Η 8η Οκτωβρίου του 2023 θα αποτελέσει σίγουρα ημερομηνία ορόσημο για τις Αυτοδιοικητικές Εξελίξεις στο νησί, με την ευχή όλων να είναι προς όφελος της Αίγινας μας!

Νίκος Ευστ.Αλεξίου Κοινοτικός Σύμβουλος Αίγινας, Επικεφαλής Παράταξης “Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα”  

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments