Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας : Ευχαριστήρια Επιστολή

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας : Ευχαριστήρια Επιστολή

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας

Ευχαριστήρια Επιστολή

 

Το Δ.Σ. και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας  θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πατέρα Στυλιανό για την ευλογία της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικής Πίτας καθώς και το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ για τις εγκάρδιες ευχές του.

Στην εκδήλωσή μας τιμήσαμε τον τέως πρόεδρο της Τοπικής μας Οργάνωσης Νίκο Τσιφλίδη για τους πολυετείς αγώνες του και τη συνολική προσφορά του στην Παράταξή μας.

Ευχαριστούμε επίσης τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Κώστα Κατσαφάδο, τους βουλευτές της Ν.Δ.  Γιάννη Μελά και  Νικόλαο  Μανωλάκο,  τους εκπροσώπους του βουλευτή  Χριστόφορου Μπουτσικάκη για την παρουσία τους, καθώς και τον Β’ Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Α’ Πειραιά  Γιώργο Πρέκα.

 

Ήταν τιμή για εμάς η παρουσία  του προέδρου του Δ.Σ. του Δήμου Αίγινας και  πρόεδρου της Κ.Ε.Δ.Α. Νίκου Πτερούδη, του αντιδημάρχου  Δημήτρη Καραγιάννη των δημοτικών συμβούλων Νεκτάριου Λεούση, Σταμάτη Μαρμαρινού, Στέλιου Πάλλη , του πρόεδρου της Κοινότητας Μεσαγρού  Μανώλη Λεούση, του αντιπρόεδρου της Κοινότητας Αίγινας  Σωτήρη Μπήτρου, του συμβούλου της Κοινότητας Αίγινας  Νίκου Αλεξίου, των σύμβουλων της Κοινότητας Πέρδικας Σάκη Μούρτζη και Νότη Μούρτζη,  του αντιπροέδρου της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας Νίκου Δρίτσα των εκπροσώπων των Πολιτιστικών Συλλόγων Βαθέως ,Αγίων Ασωμάτων, Κυψέλης και το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας καθώς επίσης τον Γιώργο Καλόφωνο πρόεδρο της Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης Αίγινας.

 

Κυρίως όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατοντάδες μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας.

Όλοι μαζί δηλώνουμε το «παρόν», όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για την μεγάλη Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και τη νίκη της στις επερχόμενες εκλογές.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, γιατί όλοι μαζί σηκώνουμε την Πατρίδα μας πιο ψηλά, όπως της αξίζει !!!.

Σας ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά

 

 

 

Ο Πρόεδρος                                     Τα Μέλη του Δ.Σ.                                 Ο Γραμματέας

Κασιμάκης Παναγιώτης                                                                 Αποστολίδης Ευάγγελος

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments