Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΗΆλλη μία απάτη, άλλη μία προδοσία...

Άλλη μία απάτη, άλλη μία προδοσία…

 

Του Ευάγγελου Αποστολίδη

Άλλη μια «επιτυχία». Μετά την ελάφρυνση του χρέους, που δεν ήταν παρά επιμήκυνσή του και για τα δισέγγονα, έρχεται και το δεύτερο πουγκί, με το οποίο πληρώθηκε η κυβέρνηση από το Βερολίνο για να πουλήσει το Μακεδονικό και για να κρατηθεί στην καρέκλα…

Ο άνθρωπος της Μέρκελ κατά κόσμον Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να αναστείλει την εφαρμογή του ΦΠΑ, μόνο για έξι μήνες όπως αποδείχτηκε από τη δημοσίευση του ΦΕΚ κι όχι όσο θα βρίσκεται στην πρωθυπουργία όπως μας είπε, στα πέντε νησιά που φιλοξενούν hot spots με αντάλλαγμα… να γεμίσει η Ελλάδα πρόσφυγες και μετανάστες.

Πρακτικά δηλαδή ο Τσίπρας, σώζοντας πολιτικά τη Μέρκελ, για να τη βοηθήσει στη σύγκρουση που έχει με τους Βαυαρούς Χριστιανοκοινωνιστές, εις βάρος προφανώς των συμφερόντων της Ελλάδας, αποδέχεται να έρθουν από  τη Γερμανία 200.000 μουσουλμάνοι μετανάστες… εκτός των άλλων που έρχονται σε καθημερινή βάση από την Τουρκία και αυτών που ήδη βρίσκονται εδώ , λόγω της ανερμάτιστης πολιτικής του.

Δύο τινά συμβαίνουν. Ή ο λαοπρόβλητος αποφάσισε να κάνει εκλογές τον Δεκέμβριο ή πρόκειται για μια ακόμη κάλπικη εξαγγελία.

Σε κάθε περίπτωση κάποιος πρέπει να τον σταματήσει. Κάποιος πρέπει να τον εμποδίσει να διαπραγματεύεται κρίσιμα θέματα για την Ελλάδα. Έχει γίνει η χαρά των άλλων, είναι σα να κλέβουν εκκλησία.

Κάθε φορά που πάει ο Τσίπρας σε σύνοδο Κορυφής ή σε άλλη συνάντηση με ευρωπαίους ηγέτες θα πρέπει να ψαχνόμαστε. Μας λείπει το πορτοφόλι μας; Μας λείπει κανένα νησί; Έχουμε κανένα κέντρο φιλοξενίας μεταναστών περισσότερο;

Θα χάσουμε και το όνομα της Ηπείρου, της Θράκης, της Κρήτης μετά από αυτό της Μακεδονίας;

Είναι τραγική η κατάσταση στην πατρίδα μας. Δεν είναι απλά προδοτική η στάση αυτής της κυβέρνησης. Η λέξη αντεθνική είναι πολύ μικρή για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει. Πρόκειται για εγκληματίες που δεν ορρωδούν προ ουδενός.

Μόλις για ένα εξάμηνο πήραν ως δωράκι τον ΦΠΑ που είχαν πει ότι δεν θα εφάρμοζαν ποτέ σε όλα τα νησιά και τι κέρδισαν; Να δεχόμαστε χιλιάδες μετανάστες που θα συλλαμβάνονται στα σύνορα της Γερμανίας και της Αυστρίας. Να τους παίρνουμε εμείς και να προστεθούν στις 60 χιλιάδες και πλέον που μας έμειναν αμανάτι γιατί κανείς δεν τους δέχεται.

Και τι άλλο αποδέχτηκε ο σωτήρας και το καλό παιδί της Μέρκελ; Να φτιάξουμε, ως Ελλάδα… «εθελοντικά» νέα κέντρα φιλοξενίας διότι που θα βάλουμε όλο αυτό τον κόσμο που θα έρχεται; Η Μόρια έχει μετατραπεί σε μια τραγωδία, στη Χίο γίνεται χαμός, στα άλλα hot spots τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατώνται και κανείς δεν δείχνει ενδιαφέρον, ούτε η… αριστερή ευαισθητούλα κυβέρνησή μας.

Η κυβέρνηση είναι φανερό ότι έπεσε στα τέσσερα και για το προσφυγικό, σε συνέχεια του Μακεδονικού. Παρέδωσε τα πάντα σε δύο κρίσιμα εθνικά θέματα για να πάρει ανταλλάγματα που αφορούν μόνο την πολιτική της επιβίωση.

Πλέον, ό, τι κι αν πούμε για όλους αυτούς τους άθλιους τύπους είναι λίγο.

Η ΝΔ  όταν έρθει στην εξουσία δεν πρέπει να διστάσει να  καθίσει στο σκαμνί Τσίπρα – Καμμένο για τον εθνομηδενισμό τους.

 

Ετικέτες : Τσίπρας, Μέρκελ, ΦΠΑ, Προσφυγικό

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments