Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΑναβαθμίζεται η προσπάθεια για το Πλωτό Ασθενοφόρο της Αίγινας

Αναβαθμίζεται η προσπάθεια για το Πλωτό Ασθενοφόρο της Αίγινας

Του Ευάγγελου Αποστολίδη

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ

(ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.Π.Α.) ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ 40 ΑΙΓΙΝΑ ΤΚ 18010

ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Α.ΓΕ.Μ.Κ.Ο 000026103011 Α.Φ.Μ. 997200715 ΔΟΥ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16.2.2018

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΩΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Σε διαδοχικές συναντήσεις της Δ.Ε. της ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου της Αίγινας κ. Γ. Σκαλτσιώτη, ύστερα από εποικοδομητική συζήτηση και επεξεργασία, συναποφασίστηκαν και κοινοποιούνται στους συμπολίτες μας:

  1. Το ΔΛΤ Αίγινας θα τροποποιήσει το Καταστατικό του ώστε να συμπεριληφθεί  σε αυτό και «η παροχή υπηρεσιών θαλάσσιας διακομιδής επειγόντων ιατρικών περιστατικών», στην προοπτική να αγοράσει το πλωτό ασθενοφόρο.
  2. Το ΔΛΤ θα επεξεργαστεί το πιθανό ύψος μικρού ειδικού τέλους στα εισιτήρια από-προς Αίγινα, κατά τους μήνες Απρίλιο έως και Σεπτέμβριο, το οποίο θα αφαιρείται από αυτά και θα αποθεματοποιείται υπέρ του πλωτού ασθενοφόρου, για τις δαπάνες και την απόσβεσή του.
  3. Και οι δύο αυτές αποφάσεις του ΔΛΤ θα εισαχθούν προς έγκριση τόσο από το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και από τις Εποπτεύουσες Αρχές, με την συνδρομή της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.
  4. Θα συσταθεί άμεσα ειδική Επιτροπή του ΔΛΤ με την συμμετοχή και μέλους της ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ, για την έρευνα και την αγορά πλωτού ασθενοφόρου, από κράτος της αλλοδαπής, πιστοποιημένου από τις εκεί αρμόδιες αρχές.
  5. Τους δυνητικούς χορηγούς που έχει εντοπίσει η ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ θα τους αξιοποιήσει υπέρ άλλων έργων σε δημόσιες υποδομές της Υγείας στην Αίγινα.

Για την ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ

Η Πρόεδρος Ν. Τριανταφύλλου

Η Γραμματεύς Π. Χατζηαλεξιάδη

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments