«Μια εποχή ενός νέου πολιτικού ήθους ανατέλλει και πρέπει να αποδείξουμε όλοι μαζί και εγώ προσωπικά ότι αλλάξαμε και δεν θα πληγώσουμε ποτέ ξανά κανέναν Έλληνα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης «καλώ αυτούς που έμειναν στα δύσκολα, να κρατούν τη σημαία του ΠΑΣΟΚ ψηλά. Καλώ όμως και αυτούς που απογοητεύτηκαν από λανθασμένες πολιτικές επιλογές ή συμπεριφορές. Όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να χτίσουμε τη νέα εποχή. Όμως, σε αυτήν τη νέα προσπάθεια δεν γίνονται αξιακές εκπτώσεις. Όσοι επέλεξαν να εγκαταλείψουν την παράταξη από την εξουσιομανία τους για μια καρέκλα, κτυπώντας την ανελέητα ως σύγχρονοι γενίτσαροι, δεν έχουν καμία θέση και δεν θα έχουν καμία θέση ανάμεσά μας».

Σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη «πρέπει να αποδείξουμε όλοι μαζί και εγώ προσωπικά ότι αλλάξαμε και δεν θα πληγώσουμε ποτέ ξανά κανέναν Έλληνα. Και ότι σε αυτήν την εποχή είμαστε αμείλικτοι μπροστά σε οποιοδήποτε φαινόμενο προσβάλλει τον ελληνικό λαό. Η νέα αυτή εποχή θα είναι μία εποχή ενότηταςανανέωσης και πολιτικής αυτονομίας, ενός νέου πολιτικού ήθους».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε πως «η προσπάθεια που ξεκινήσαμε δεν έχει ταβάνι, η νίκη είναι κοντά όποτε και αν επιλέξει ο Μητσοτάκης να κάνει εκλογές. Δείξαμε ένα άλλο πολιτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα, δρόμο της προόδου, της μετριοπάθειας και του ανταγωνισμού. Καθαρές θέσεις και όχι μισά λόγια».

Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «δίνουμε καθαρές απαντήσεις, είμαστε απέναντι σ’ αυτούς που όταν κέρδισαν την κυβέρνηση το 2015 έλεγαν ότι κέρδισαν τις εκλογές όχι όμως την εξουσία. Για μας υπάρχει μόνο ένα μέτωπο. Το μέτωπο απέναντι στην συντήρηση, μέτωπα απέναντι στα συμφέροντα που κρατούν τη χώρα πίσω. Απέναντι στον ελιτισμό του Κυριάκου Μητοστάκη και τον λαϊκισμό του Αλέξη Τσίπρα».