Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΑνεξαρτητοποιήθηκε o Σωκράτης Δούκας από την δημοτική παράταξη του Π. Κουκούλη

Ανεξαρτητοποιήθηκε o Σωκράτης Δούκας από την δημοτική παράταξη του Π. Κουκούλη

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Σωκράτης Δούκας από την δημοτική παράταξη “Αίγινα Μπορείς” .

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης  του Σ. Δούκα αναγνώστηκε κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τις 13/2/23 από τον Γραμματέα του προεδρείου  Στέλιο Θεριανό, ωστόσο η επιστολή είχε κατατεθεί στο προεδρείο την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Η επιστολή του Σωκράτη Δούκα αναφέρει :

Με την παρούσα επιστολή και θεωρώντας ότι ένας ιδιαίτερος κύκλος έχει κλείσει,  δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη “Αίγινα Μπορείς”,  παραμένοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, όπως ακριβώς προβλέπεται από τις  κείμενες διατάξεις και τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών.

Απευθυνόμενος με σεβασμό προς τους συνδημότες και συνδημότισσες, που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία, διαβεβαιώ ότι  θα συνεχίσω να τιμώ την ψήφο τους, με τον ίδιο ζήλο και ως ανεξάρτητος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος, έχοντας πάντοτε ως βασική, αξιακή προτεραιότητα να υπηρετώ τους πολίτες και να προασπίζομαι θεμελιώδη αγαθά, όπως αυτό της υγείας και την προαγωγή της ασφάλειας στο πλαίσιο της πολιτικής προστασίας.

Με τιμή,
Σωκράτης Δούκας
Δημοτικός Σύμβουλος Αίγινας, Ιατρός χειρουργός

 

Η αντίδραση του Παναγιώτη Κουκούλη 

Στην επιστολή παραίτησης του Σωκράτη Δούκα ο Παναγιώτης Κουκούλης δήλωσε  : “Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια που σε αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια συμμετέχει ο συνάδελφός μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Σωκράτης Δούκας, στον οποίο ευχόμαστε να είναι πάντα καλά, δυνατός και να προσφέρει, όπως εκείνος έχει τις ικανότητες και προσφέρει. Το αμέσως επόμενο θέμα που πρέπει να θίξω, είναι η επιστολή του κ. Δούκα, που συνέπεσε σήμερα, να δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή του. Είναι αλήθεια ότι πριν από μερικές μέρες είχαμε μία τηλεφωνική επικοινωνία, αρκετά εποικοδομητική θα έλεγα, που αναφερθήκαμε και σ’ αυτό το θέμα της διαφωνίας του και είχα μείνει με την εντύπωση ότι η παρεξήγηση η οποία υπήρχε είχε λυθεί, φαίνεται ότι δεν είχε και σήμερα με έκπληξή μου κατά κάποιο τρόπο, άκουσα ότι ανεξαρτητοποιείται”.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments