Του Βαγγέλη Αποστολίδη

Μαύρη μέρα για την Ελλάδα. Τρίζουν τα κόκκαλα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των Μακεδονομάχων που έχυσαν το αίμα τους για την Μακεδονία. Με μιας διαγράφηκε η ένδοξη ιστορία της Ελλάδας.

 

Η διαδρομή της προδοσίας η οποία είχε ως αφετηρία την 17η Ιουνίου 2018 και τους Ψαράδες Πρεσπών σήμερα ολοκληρώθηκε με την ψήφιση της κατάπτυστης και προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών από τους 153 πρόθυμους της Βουλής που ανοίγει την κερκόπορτα σε αυτούς που επιβουλεύονται την Μακεδονία μας και θα επιφέρει ένα καίριο πλήγμα στο σώμα της Ελλάδος.

Οι πεμπτοφαλλαγγίτες και απόγονοι των ΕΑΜοκομιτατζήτων «έκαναν το θαύμα τους» . Όπως ανέφερα και πιο πάνω, οι πρόθυμοι βουλευτές, που χωρίς ντροπή  διέπράξαν την μέγιστη ατιμία, την εθνοπροδοσία! Πρόκειται για την απόλυτη αθλιότητα.

Μεγάλη η λίστα των εθνοπροδοτών στην ιστορία της Ελλάδος και σήμερα έγινε ακόμα μεγαλύτερη. Τα ονόματα αυτών των προθύμων βρίσκονται ήδη  δίπλα στα ονόματα του Εφιάλτη και του Νενέκου.

Πλέον μετά από την σημερινή αποφράδα μέρα δεν θα μπορούμε να φωνάζουμε γεμάτοι περηφάνια «η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική».

Μια δράκα εθνομηδενιστών παρέα με τους σύγχρονους – πρόθυμους Εφιάλτες μας στερούν αυτό το δικαίωμα. Από σήμερα δυστυχώς γεννήθηκε από το πουθενά και δεύτερη Μακεδονία. Εξέλιξη που ανοίγει διάπλατα τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας. Ενδεχομένως να μην τον ζήσει η δική μας γενιά, όμως είναι δεδομένο ότι κάποια από τις επόμενες θα τον βιώσει.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους μειοδότες για το δυσοίωνο μέλλον που παραδίδουν στους απογόνους μας.

Άραγε άξιζε να παραδώσουμε τα εδάφη μας με αντάλλαγμα την επίπλαστη έξοδο από τα μνημόνια; Διότι αυτό είναι το ερώτημα που θα βασανίζει από εδώ και στο εξής τον Τσίπρα και τους μειοδότες συνδαιτυμόνες του. Ίσως να μην έχουν αντιληφθεί ακόμη τις συνέπειες των πράξεών τους. Ίσως να μην τις αντιληφθούν ποτέ. Είναι σίγουρο όμως ότι η ιστορία θα τους κατατάξει στις πιο μαύρες σελίδες της.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι εμείς που αγωνιστήκαμε σε αυτόν τον καλό αγώνα υπέρ πατρίδος, θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Τώρα με μεγαλύτερο πείσμα. Θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ανατροπή των πολιτικών θέσεων που μας οδήγησαν σε αυτή την εθνική ήττα.

Στη συνείδησή μας η Μακεδονία θα είναι πάντα μία και Ελληνική. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Όσο για τους προδότες, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η φράση που είχε γραφτεί παλαιότερα σε κάποιον τοίχο στην Κύπρο ισχύει και για αυτούς.

Η φράση αυτή είναι: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.