Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΕξακολουθεί η αιχμαλωσία των στρατιωτικών μας

Εξακολουθεί η αιχμαλωσία των στρατιωτικών μας

Δεν έχει τελειωμό ο Γολγοθάς των δύο ηρώων στρατιωτικών μας, που ανεύθυνη πολιτική των Τσίπρα-Καμμένου τους έχει εγκλωβίσει, ως αιχμαλώτους στα χέρια του αιμοσταγούς νεοσουλτάνου Ερντογάν.

Απορρίφθηκε και πάλι από το τουρκικό δικαστήριο το τρίτο αίτημα των δύο δικηγόρων για την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη που από την 1η Μαρτίου κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης μετά τη σύλληψή τους από τουρκικό περίπολο στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 

Η απόφαση του πλημμελειοδικείου απορρίπτεται με την ίδια δικαιολογία, ότι δηλαδή οι δύο Έλληνες θεωρούνται ύποπτοι φυγής και δεν έχουν δηλώσει τόπο κατοικίας στην Τουρκία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Στο μεταξύ η υποτιθέμενη μετάθεση των δύο στρατιωτικών μας στην ακολουθία της Ελληνικής πρεσβείας στην Άγκυρα, ώστε να υπαχθούν στο καθεστώς των διπλωματικών αποστολών  και να έχουν την ευκαιρία να “δηλώσουν διεύθυνση κατοικίας” στην Τουρκία ακόμα εκκρεμμεί.

Προφανώς τα αντανακλαστικά Καμμένου – Κουβέλη παρουσιάζουν χαρακτηριστική αργοπορία.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments