Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΠροκαλεί και ρίχνει λάδι στη φωτιά ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά...

Προκαλεί και ρίχνει λάδι στη φωτιά ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά τις απειλές Ρουβίκωνα

Με ανάρτησή του στο Facebook, λίγο μετά τις απειλές Ρουβίκωνα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ρίχνει λάδι στη φωτιά αναφέροντας χαρακτηριστικά “Κ. Μητσοτάκη Δεν ξεχνάμε τη βία της Ν.Δ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ”. Μάλιστα στην ίδια ανάρτηση προειδοποιεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι ο προοδευτικός κόσμος θα «τελειώσει» τη ΝΔ!

Πιο συγκεκριμένα ο Π. Ρήγας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Κ. Μητσοτάκη, δεν ξεχνάμε τη βία της ΝΔ. Κένταυροι – Τεμπονέρας. Θα διώξετε τα τσεκούρια και τους δημάρχους υμνητές της βίας από τη ΝΔ; Η Αριστερά είναι και ήταν ενάντια στη βία. Είχε θύματα. Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα. Ο προοδευτικός κόσμος θα σας τελειώσει με τη νομιμότητα και την εμβάθυνση της δημοκρατίας».

Η ανάρτηση του Πάνου Ρήγα έρχεται σε μια στιγμή που η κατάσταση η οποία επικρατεί λόγω των διαδοχικών επιθέσεων του Ρουβίκωνα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο ως τεταμένη, με την κυβέρνηση να δείχνει απάθεια αν όχι ανοχή στη συγκεκριμένη ομάδα αναρχικών, για την οποία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δηλώσει κατά το παρελθόν ότι επιδίδεται σε… ακτιβισμό.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα εξαπέλυσε ευθείες απειλές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτό μόλις μία ήμερα μετά στον σάλο που είχε προκληθεί από την κατδρομική επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Επίθεση κατά την οποία για μια ακόμη φορά κανένας από τους δράστες δεν συνελήφθη.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments