Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗH δικαιολογημένη αντίδραση του πρωθυπουργού αλλά και τα πραγματικά δεδομένα στην υπόθεση...

H δικαιολογημένη αντίδραση του πρωθυπουργού αλλά και τα πραγματικά δεδομένα στην υπόθεση Πατούλη

Είναι αλήθεια πως η ενόχληση του πρωθυπουργού μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο στο Ζάππειο με τον Γιώργο Πατούλη ήταν δικαιολογημένη, ειδικά σε κάτι τέτοιες στιγμές που η κοινωνία είναι στα “κάγκελα”.

Από την άλλη βεβαίως,  αξίζει να επισημανθεί πως ο νυν Περιφερειάρχης παραδέχθηκε από την πρώτη στιγμή το λάθος του, δεν κρύφτηκε, και δεν δίστασε να ζητήσει δημόσια συγνώμη για το περιστατικό, κάτι που αντικειμενικά τον τιμά.

Θα ήταν λοιπόν εντελώς κρίμα, από μια ανθρώπινη “αστοχία” – κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και σε οποιονδήποτε άλλο πολιτικό – να τιναχθούν στον αέρα και τα επιτεύγματα της πρώτης τετραετίας στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά κα η σχεδόν βέβαιη επανεκλογή του υποψηφίου της ΝΔ στην πρώτη Περιφέρεια της χώρας.

Σύμφωνα με κύκλους του Γιώργου Πατούλη, «η ενόχληση του Πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί όμως για ένα λάθος,το οποίο αναγνώρισε και ζήτησε συγνώμη ο κ. Πατουλης να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικής».
Αυτό προέκυψε  από τη συνάντηση της ομάδας του συνδυασμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Για την ολοκληρωμένη πληροφόρηση σας τέλος, οι οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί από το Μέγαρο Μαξίμου και επομένως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραμείνει τελικά η στήριξη στον Γιώργο Πατούλη.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments