Κύριε Σταύρο Σακκιώτη μετά  την ανάρτηση του άρθρου σας ,έκρινα ορθό να σας απαντήσω προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Σας ενημερώνω λοιπόν πώς την πίτα και την βράβευση του Λεουσείου Ιδρύματος δεν την οργάνωσε καμία  ομάδα, καθοδηγούμενη από κανέναν.

Την αρχή για την εκδήλωση αυτή έκανα εγώ και ο κύριος Αποστολίδης χωρίς να έχει καμία συμμετοχή της κατά τα λεγόμενα σας ομάδας του.   Με τον οποίο από την αρχή ως τη λήξη της είχαμε και έχουμε μία άψογη συνεργασία. Με την εμπειρία  από την πολύχρονη συμμετοχή του στα όργανα του κόμματος, με νέες ιδέες από τα μέλη και την  απόλυτη στήριξη του Προέδρου κυρίου Καραγιάννη πετύχαμε να διοργανώσουμε μια εκδήλωση που μετά από πολλά χρόνια  θύμισε 《καλές εποχές 》.

Έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως η τοπική ξαναλειτουργεί  ενωτικά, δημιουργικά αυξάνει και  συσπειρώνει τους συμπολίτες μας στην παράταξη.

Βέβαια αυτό ενοχλεί τόσο εσάς όσο και ορισμένα  προηγούμενα στελέχη της Δημ.Τ.Ο. 《Μαχαίρια 》 δεν βγήκαν, οι διαφωνίες και οι εντάσεις όσο ήρεμες ή θερμές και να είναι ,υπήρχαν και θα υπάρχουν σε συμβούλια οργανώσεων, συλλόγων ,σωματείων. Λύνονται ή οχι , πάντα όμως στα πλαίσια του πολιτισμένου διαλόγου.

Έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία ,αυτή  είναι η αρχή της,αυτός ο θεμέλιος λίθος της.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων και όλοι έχουν θέση σε αυτήν, χαιρόμαστε που και εσείς έστω καθυστερημένα, μετά την μακρά σας περιπλάνηση  σε αριστερά κόμματα προσχώρησατε στην παράταξη μας .

Δεν δεχόμαστε όμως από έναν όψιμο νεοδημοκράτη να αμφιβάλει , να συκοφαντεί με ψεύδη και λασπολογία την σταθερή πολιτική  ιδεολογική  πορεία και την ανιδιοτελή προσφορά μας στο κόμμα.

Όλα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Αίγινας έχουν μια πορεία πιστή στην μεγάλη κεντροδεξιά  φιλελεύθερη παράταξη. Άλλοι δίνουν αγώνες από τα νεανικά τους χρόνια στην ΟΝΝΕΔ, άλλοι έχουν υπηρετήσει το κόμμα απο πολλά πόστα και για δεκαετίες,  άλλοι είναι μέλη από την πρώτη μέρα ιδρύσεως της Νέας Δημοκρατίας. Κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για καιροσκοπισμό!!

Είμαστε,  ήμασταν και θα είμαστε νεοδημοκράτες,είτε το κόμμα μας κυβερνά είτε  αντιπολιτέυεται .

Σας καλώ να συνετιστείτε,  να μην συνεχίσετε  τις πρακτικές σπέκουλας,να μην καλλιεργήτε ψευδής  και μηδενιστικές εντυπώσεις για τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Αίγινας . Με αυτόν τον τρόπο εκθέτετε  έναν αξιοπρεπή και μαχητικό πολιτικό  που αγωνίζεται καθημερινά για το καλό του νησιού μας, που είναι πάντα  κοντά στον απλό πολίτη και εσείς ως κολαούζος έχετε προσκολλήσει επάνω του για προσωπικά και μόνο ωφελεί όπως φαίνεται. Μα περισσότερο δημιουργείτε κλίμα διάσπασης στην βάση της παρατάξεως.

Σας προτείνω, για τους παραπάνω λόγους να σκεφτείτε άλλη φορά καλά πριν μειώσετε την δουλειά και τον κόπο ανθρώπων  που δεν έχουν κάνει καμιά έκπτωση στις αξίες τους, τίμιους και γνήσιους αγωνιστές του κόμματος.

Με φιλικούς χαιρετισμούς Κασιμάκης Παναγιώτης Γραμματέας Δημ.Τ.Ο. Αίγινας.