Ό,τι και να πει κανείς είναι πραγματικά λίγο για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την διαχείριση των συνεπειών της κακοκαιρίας από την πλευρά της κυβέρνησης.

Οι άνθρωποι που στην διάρκεια της διακυβέρνησής του ευθύνονται για τις μεγαλύτερες τραγωδίες της μεταπολίτευσης με φόντο την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού έχουν το θράσος να μιλούν για… επιτελικό κράτος σ’ ένα φυσικό φαινόμενο που για την Ελλάδα είναι τουλάχιστον σπάνιο.

Είναι αστείοι οι εκεί του ΣΥΡΙΖΑ, όταν κατηγορούν τον πρωθυπουργό ότι κυκλοφόρησε με τα πόδια χθες, εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης, λησμονόντας σκόπιμα βέβαια ότι ο κυβερνητικός τους εταίρος Π. Καμμένος χρησιμοποιούσε τα ελικόπτερα του Στρατού ως ταξί…

Προφανώς και τα όποια κακώς κείμενα οφείλουν να υπογραμμιστούν και να διορθωθούν. Όχι όμως να κουνούν το δάχτυλο εκείνοι που αποδείχτηκαν λίγοι, επικίνδυνοι και το χειρότερο υποκριτές, όταν επιχειρούσαν να καλύψουν τις ευθύνες τους πίσω από επικοινωνιακά τερτίπια και στημένες συσκέψεις παρουσία καμερών. Εκείνοι που παρέπεμπαν σε σύγχρονους Νέρωνες.

Τουλάχιστον σήμερα, με λίγες εξαιρέσεις τις οποίες θα αναφέρουμε μιλάνε αυτοί που πρέπει και όσο… πρέπει! Ούτε οι Τζανακόπουλοι, ούτε οι Καμμένοι που ζητούσαν τα ρέστα από τους κατοίκους στο Μάτι, με τους 102 νεκρούς. Για να μην θυμηθούμε την Μάνδρα, με τους 25 νεκρούς, όπου ακόμη περιμένουν τον Τσίπρα.