Ανακοίνωση σχετικά με τις ώρες εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού εξέδωσε η  διευθύντρια και  υπεύθυνη επιστημονικής λειτουργίας τους Κέντρου Υγείας Αίγινας Σβετλάνα Λεονίδη, σύμφωνα με την οποία ότι μπορούν να το κάνουν από 8:00 έως 17:00, ανεξάρτητα από την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού τους, ενώ όσοι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν την ημέρα του προγραμματισμένου τους ραντεβού, έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται για τον εμβολιασμό έως και δύο μέρες αργότερα από τις 8:00 έως τις 17:00.

Ακολουθεί η ανακοίνωση :

“Δεδομένου ότι ο προγραμματισμός ραντεβού για εμβολιασμό κατά Covid-19 δεσμεύει καθημερινά ραντεβού στους πολίτες έως τις 22:00, σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Υγείας Αίγινας παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας του εμβολιασμού τους από 8:00 έως 17:00 ανεξάρτητα από την προκαθορισμένη ώρα.

Ο προγραμματισμός αυτός, αφενός συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας αφετέρου εξασφαλίζει στους πολίτες τη δυνατότητα προσέλευσης και διενέργειας του εμβολιασμού τους μέχρι νωρίς το απόγευμα. Όσοι πολίτες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν την ημέρα του προγραμματισμένου τους ραντεβού, έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται για τον εμβολιασμό έως και δύο (2) μέρες αργότερα, από 8:00 έως 17:00″.