Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚικίλιας: «Κάποιοι αλητήριοι εμπρηστές βάζουν φωτιές - Δεν θα γλιτώσετε!»»

Κικίλιας: «Κάποιοι αλητήριοι εμπρηστές βάζουν φωτιές – Δεν θα γλιτώσετε!»»

«Κάποιοι αλητήριοι εμπρηστές βάζουν φωτιές, θέτοντας σε κίνδυνο τα δάση, τις περιουσίες και πρωτίστως ανθρώπινες ζωές», τόνισε

Αυστηρό μήνυμα από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, για τις απόπειρες εμπρησμού στην περιοχή του Αυλώνα. Για εννέα απόπειρες εμπρησμού στην περιοχή του Αυλώνα έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, κατά την έκτακτη ενημέρωση για την εικόνα στα πύρινα μέτωπα της χώρας το μεσημέρι της Πέμπτης (24.08.23).

«Κάποιοι αλητήριοι εμπρηστές βάζουν φωτιές, θέτοντας σε κίνδυνο τα δάση, τις περιουσίες και πρωτίστως ανθρώπινες ζωές», ανέφερε σε έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποίησε το μεσημέρι ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε ότι «στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην περιοχή του Αυλώνα, από τις 8 το πρωί έγιναν εννέα (9) απόπειρες εμπρησμού. Στις 08:13, στον Αυλώνα έγινε μία απόπειρα εμπρησμού, στις 08:57 στο Συκάμινο δύο απόπειρες, στις 09:47 πάλι στο Συκάμινο τρεις προσπάθειες εμπρησμού, στις 10:51 βόρεια του Αυλώνα μία προσπάθεια και στις 12:01 μ.μ. στους πρόποδες της Πάρνηθας, βόρεια του Αυλώνα, μία προσπάθεια, η οποία και πήρε διαστάσεις».

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments