Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΜητσοτάκης για τους πιλότους του Canadair στην Κάρυστο: Θρηνούμε για την απώλεια...

Μητσοτάκης για τους πιλότους του Canadair στην Κάρυστο: Θρηνούμε για την απώλεια των δύο ηρώων

Δήλωση από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων για την απώλεια των χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους καναντέρ CL-215 έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το εθνικό πένθος για την απώλειά τους» αναφέρει μεταξύ άλλων

«Οι Έλληνες θρηνούμε, σήμερα, τον τραγικό χαμό των πιλότων μας Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη στην Εύβοια» αναφέρει η συλλυπητήρια δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για τον θάνατο του κυβερνήτη και του συγκυβερνήτη του Canadair στην Κάρυστο.

«Έδωσαν τη ζωή τους, σώζοντας ζωές. Αποδεικνύοντας πόσο ριψοκίνδυνες είναι οι καθημερινές αποστολές τους στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Αλλά και πόσο μεγάλη είναι η αυταπάρνηση των μαχητών της πρώτης γραμμής» προσθέτει.

«Η Πολιτεία στέκεται με σεβασμό στο πλευρό των οικογενειών των δύο ηρώων. Είναι δύο παιδιά, δύο αδέλφια όλων μας. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το εθνικό πένθος για την απώλειά τους. Σφίγγουμε, λοιπόν, τα δόντια και μετατρέπουμε τη σιωπή μας σε δύναμη. Στη μνήμη τους, συνεχίζουμε τον πόλεμο με τις καταστροφικές δυνάμεις της φύσης» καταλήγει ο πρωθυπουργός στη δήλωση του.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments