Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΝΔ: Απύθμενο θράσος να κουνάει ο ΣΥΡΙΖΑ το δάχτυλο σε θέματα ελευθερίας...

ΝΔ: Απύθμενο θράσος να κουνάει ο ΣΥΡΙΖΑ το δάχτυλο σε θέματα ελευθερίας του Τύπου – Γελάνε και τα βοσκοτόπια

Σκληρή απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η ΝΔ με αφορμή την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ κάνει λόγο για απύθμενο θράσος του ΣΥΡΙΖΑ να «κουνάει το δάχτυλο» στην Κυβέρνηση για θέματα ελευθερίας του Τύπου, τις ημέρες που ο Υπουργός Επικρατείας της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Νίκος Παππάς, βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, κατηγορούμενος για απόπειρα καθοδήγησης και έλεγχο μέσων μαζικής ενημέρωσης με αδιαφανείς διαδικασίες.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την ελευθερία του Τύπου

Χρειάζεται απύθμενο θράσος τις ημέρες που ο Υπουργός Επικρατείας της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Νίκος Παππάς, βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, κατηγορούμενος για απόπειρα καθοδήγησης και έλεγχο μέσων μαζικής ενημέρωσης με αδιαφανείς διαδικασίες, ο ΣΥΡΙΖΑ να «κουνάει το δάχτυλο» στην Κυβέρνηση για θέματα ελευθερίας του Τύπου. Εκτός από τα αλήστου μνήμης βοσκοτόπια, τα 3 εκατομμύρια που δόθηκαν για την κυκλοφορία του Documento, όπως έχει καταθέσει ο κ. Καλογρίτσας, οι πολίτες θυμούνται επίσης καλά την ΕΡΤ του Καψώχα και της Ακριβοπούλου, δημοσιογράφους να οδηγούνται στα κρατητήρια με τη διαδικασία του αυτόφωρου και μεθοδεύσεις να κλείσουν μη αρεστά ΜΜΕ. Το γεγονός ότι η ελευθερία του Τύπου είναι απολύτως κατοχυρωμένη στη χώρα μας, δεν περιμένουν οι Έλληνες να το διαπιστώσει καμία ΜΚΟ, με τα δικά της κριτήρια και όταν εμπλέκει ζητήματα που διερευνώνται και τα χρησιμοποιεί επιβαρυντικά, χωρίς η Δικαιοσύνη να έχει ολοκληρώσει το έργο της. Οι πολίτες βλέπουν καθημερινά να ασκείται ελεύθερα κριτική και προς κάθε κατεύθυνση, όπως κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα. Όσο για τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ και των φίλων του, γελάνε και τα βοσκοτόπια.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments

Αρέσει σε %d bloggers: