Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΤΙΚΑΟ Γιάννης Ζορμπάς υποψήφιος ξανά στις δημοτικές εκλογές του 2023

Ο Γιάννης Ζορμπάς υποψήφιος ξανά στις δημοτικές εκλογές του 2023

Αίγινα, 13 Δεκεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 

Ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, υποψήφιος ξανά στις εκλογές του 2023

 

Την κάθοδό του στις εκλογές του 2023 ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας με τη δημοτική του ομάδα και τους συνεργάτες του

 Έναν πιο οικείο τρόπο διάλεξε ο κ. Ζορμπάς για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές τον Οκτώβρη του 2023.

Στην συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν η δημοτική ομάδα και συνεργάτες του Δημάρχου, κυριάρχησε η αισιοδοξία και το καλό κλίμα, ενώ συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα.

Όλοι συμφώνησαν ότι έχουν γίνει πολλά στο νησί, άλλωστε, αυτό είναι που τους μεταφέρουν και οι ίδιοι οι δημότες, αλλά γνωρίζουν ότι έχουν να κάνουν ακόμα περισσότερα.

Ο Δήμαρχος κατέστησε σαφές ότι η κάθοδος θα είναι αυτόνομη και σκοπός του είναι η δημιουργία μιας συμμαχίας ενεργών πολιτών, ανθρώπων που νοιάζονται για τον Δήμο Αίγινας και θέλουν την ανάπτυξή του. Ανέφερε ότι και ο ίδιος εισπράττει από την κοινωνία ένα αίσθημα ικανοποίησης για την διευθέτηση και επίλυση καθημερινών ζητημάτων, αλλά και ένα γενικευμένο αίτημα δημιουργικής εξέλιξης.

Τόνισε, επίσης, ότι παραμένει πιστός στον προσανατολισμό του, που δεν είναι άλλος από την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων τόσο των δημοτών όσο και των επισκεπτών του νησιού, με όραμα και προγραμματισμό για μεγάλα έργα πνοής.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments