Ο Στέλιος Θεριανός είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, κατόπιν πρότασης του δημάρχου Γιάννη Ζορμπά στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. .

Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Γιάννης Ζομπάς αφού ευχαρίστησε και εξήρε το έργο του απερχόμενου προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Γιώργου Σκαλτσιώτη ενημέρωσε το Σώμα ότι ο  Γ. Σκαλτσιώτης ζήτησε να απέχει από κάποια καθήκοντα για ένα διάστημα, λόγω φόρτου εργασίας. Ωστόσο ο Γ. Σκαλτσιώτης  θα παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου,  διατηρώντας τις  ειδικές αρμοδιότητες του πάνω στα μεγάλα έργα, στις μελέτες και στο τμήμα των επενδύσεων.
Η πρόταση του δημάρχου Γιάννη Ζορμπά ήταν για την θέση του προέδρου να αναλάβει ο  Στέλιος Θεριανός και με  τακτικά μέλη τους Γιώργο Σκαλτσιώτη, Δημήτρη Καραγιάννη, Αντώνη Μούρτζη, ενώ ως αναπληρωματικά μέλη την Λίτσα Ταπτά, Λάμπρο Ροδάκη, Ανδρέα Χαλδαιάκη  και  Μπήτρο Νικόλαο.
Ανακατωσούρα στην Αντιπολίτευση
Από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης ο Δημήτρης Μούρτζης πρότεινε την Καίτη Σαλπέα, η οποία όμως παραιτήθηκε από την πρόταση Μούρτζη αναφέροντας ότι  αποσύρεται για προσωπικούς λόγους.
Ο Παναγιώτης Κουκούλης είπε ότι προτεραιότητα είχε η παράταξη του Δ Μούρτζη, ωστόσο μετα την παραίτηση της Κ. Σαλπέα και απευθυνόμενος σε αυτήν είπε : “Φαντάζομαι να σας είχε γνωστοποιήσει ο κ. Μούρτζης την ιδέα μου, ότι εάν δεν προτείνει κάποιον να προτείνω εγώ τον εαυτό μου”. Από την παράταξη Π. Κουκούλη ο Νεκτάριος Λεούσης ευχαρίστησε όσους τον είχαν προτείνει για την προηγούμενη θητεία και ανέφερε στο Σώμα ότι δεν τον ενδιαφέρει η ανανέωση της θητείας του για έναν χρόνο ακόμη, κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει και τους αρχηγούς των παρατάξεων.
Από την πλευρά του ο Φίλιππος Τζίτζης  εκμεταλλευόμενος τι κενό αυτοπροτάθηκε και πρότεινε να προταθεί ως τακτικό μέλος από την αντιπολίτευση και επειδή δεν υπήρξε άλλη αντιπρόταση πήρε την θέση.
Με τον ίδιο τρόπο αυτοπροτάθηκε ως αναπληρωματικό μέλος από την αντιπολίτευση ο  Αντώνης Ντελής, καθώς δεν υπήρξε άλλη πρόταση από την αντιπολίτευση.
Το Δ.Σ. ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία. Ο  Παναγιώτης Ηλίας ψήφισε “παρών”. Δεν συμμετείχαν οι  Παναγιώτης Κουκούλης  και Νεκτάριος Λεούσης
Η Σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Πρόεδρος:  Στέλιος Θεριανός Τακτικά μέλη: Γιώργος Σκαλτσιώτης, Δημήτρης Καραγιάννης, Αντώνης Μούρτζης και Φίλιππος Τζίτζης.
Αναπληρωματικά μέλη : Λίτσα Ταπτά, Λάμπρος Ροδάκης, Ανδρέας Χαλδαιάκης , Μπήτρος Νικόλαος , Αντώνης Ντελής.
Η θητεία  του νέου Δ.Σ. είναι ετήσια