Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΟ Ζάεφ διαψεύδει το Μαξίμου για δήθεν συναντήσεις με τη Σπυράκη

Ο Ζάεφ διαψεύδει το Μαξίμου για δήθεν συναντήσεις με τη Σπυράκη

Διαψεύδει ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, το Μαξίμου για τις δήθεν συναντήσεις του με την ευρωβουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Στην ακύρωση της προσπάθειας του Μαξίμου να αλλάξει τη σε βάρος του εικόνα που έχει δημιουργηθεί από τους χειρισμούς στο Σκοπιανό και την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, προχώρησε ο Ζόραν Ζάεφ, μέσω του εκπροσώπου της κυβέρνησης Μίλε Μποσνιακόφσκι, ο οποίος επιβεβαιώνει όλα όσα έχει υποστηρίξει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη σχετικά με την συνάντησή τους στις Βρυξέλλες.

Ο Μίλε Μποσνιακόφσκι, σε δήλωσή του στο IBNA, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τονίζει ότι «δεν υπήρξε επίσημη συνάντηση προγραμματισμένη ή μη» και πως απλά βρέθηκαν σε ένα καφέ στις Βρυξέλλες όπου και συζήτησαν γενικά θέματα. Μάλιστα δηλώνει ότι η συνάντηση έγινε πέρυσι και ήταν ανάλογη με αυτές που γίνονται με πολλούς βουλευτές ή πολιτικούς από διάφορες χώρες όταν ο πρωθυπουργός των Σκοπίων επισκέπτεται τις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της Κυβέρνηση των Σκοπιών αναφέρει ότι «Δεν υπήρξε επίσημη συνάντηση του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, με την Μαρία Σπυράκη ή κάποιο άλλο μέλος της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής του πέρυσι στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός και η Μαρία Σπυράκη συναντήθηκαν σε καφέ, όπως άλλωστε συμβαίνει με πολλούς βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ή πολιτικούς από διάφορες χώρες κατά την επίσκεψή του».

Υπενθυμίζουμε πως η Μαρία Σπυράκη στην ομιλία της στο κοινοβούλιο των Σκοπίων είχε δηλώσει οτι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να αποδεχτεί και να επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments