Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΩμός, κυνικός έδειξε το αληθινό του πρόσωπο...

Ωμός, κυνικός έδειξε το αληθινό του πρόσωπο…

Η αλαζονεία και η αδιαφορία του Τσίπρα για τις πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων πολιτών γίνεται κάθε μέρα και εμφανέστερη. Εγκλωβισμένος στις ιδεοληπτικές αγκυλώσεις και στη μοναδική σκέψη που τον απασχολεί, δηλαδή το πως θα κατοχυρώσει ένα 20-25% στις εκλογές, φτιαγμένο από επιχορηγούμενους ψηφοφόρους. Έλληνες πολίτες που δεν αποτελούν την εκλογική του πελατεία, γίνονται αντικείμενο λοιδορίας.

Δεν είναι λοιπόν,  λίγες οι φορές που ο πρωθυπουργός έχει δώσει κυνικές απαντήσεις σε φλέγοντα ζητήματα. Κανείς δεν έχει ξεχάσει για παράδειγμα το μακάβριο επιχείρημά του ότι το ασφαλιστικό θα λυθεί από μόνο του (καθώς αφορά ηλικιωμένους άνω των 70 ετών).

Μία τέτοια κυνική δήλωση έκανε ξανά, αυτή τη φορά κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μάτι, για την οποία μάλιστα προτίμησε μέρα που απεργούσαν τα ΜΜΕ, ίσως για να μη δουν το φως της δημοσιότητας τέτοιες ατάκες. Ωστόσο ένας από τους κατοίκους της περιοχής τράβαγε βίντεο και κατέγραψε την αδιανόητη απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργούς σε μία γυναίκα που είδε την περιουσία της να χάνεται.

Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι δεν τους έχει δοθεί καμία βοήθεια, στην προσπάθειά του λοιπόν να τους απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας, άρχισε να λέει ότι το σημαντικό είναι να φτιαχτούν υποδομές και όχι να δοθούν χρήματα. Και τότε γυρνώντας προς τη γυναίκα, χωρίς κανέναν προφανώς σεβασμό σε όσα εκείνη έχει βιώσει της είπε:

«Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!». Ήταν τέτοιος ο κυνισμός της απάντησής του που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες «πάγωσαν» μέχρι και όσοι τον συνόδευαν στην επίσκεψη στο Μάτι. Ιδού το βίντεο με όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στους ανθρώπους που έχασαν οικογένειες, φίλους, σπίτια και περιουσίες.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο “λαοπρόβλητος” Τσίπρας έχει επιλέξει το νοσηρό σενάριο της σκόπιμης καθυστέρησης καταβολής των αποζημιώσεων των πυρόπληκτων του Ματιού, προκειμένου να τα κρατήσει  και να τα χρησιμοποιήσει για προεκλογικά δωράκια σε ημέτερους και όχι σε πληθυσμιακές ομάδες που δεν είναι φίλα προσκείμενες στο ΣΥΡΙΖΑ.

Το “αντίδοτο” στις άμεσες ανάγκες των κατοίκων κατά τον Τσίπρα είναι το να γίνει ένα Basket Summer Camp στην περιοχή και η κατασκευή ενός Νοσοκομείου με χρήματα της Κυπριακής Κυβέρνησης…

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Recent Comments